Hej, hej! Hur mår du? Jag är fortsatt lite låg men känns som tur var bättre jämfört med häromdagen. Är fortfarande lite inne i den här onda spiralen med ångest > illamående > ingen aptit > mer illamående > mer ångest men ja, den släpper förhoppningsvis snart. Som tur var finns det ändå flera guldkorn i ångestträsket att njuta av!

Blue

Utsikten från måndagens mysiga lunchmöte i solen. Så brutalt vackert! Gick knappt att urskilja horisonten.

Tillbakablick

Kan man sammanfatta en hel vecka som “blä”? Njä, inte den här gången även om mitt sinnelag för det dramatiska nog skulle kunna försöka. Låt oss kika på försöken:

“Det känns som att jag inte har fått någonting gjort!”
Stämmer inte.

“Det här nya arbetslivet suger!”
Har inte ett uns sanning i sig det heller eftersom jag för varje vecka känner mer och mer hur rätt detta är för mig. Jag älskar att jag sade upp mig för att få göra detta. En dålig vecka är inte detsamma som ett dåligt liv.

Veckans bästa

Min familj, mina kollegor och fina bekantskaper som jag har träffat i veckan. Trots det dåliga måendet så har jag fått sådana fina guldkorn att tänka tillbaka på och minnas med ett leende. Helt fantastiskt!

Bara detta liksom. Christine är äntligen hemma igen och jag hjälpte henne att fota till bloggen och härliga Frida dokumenterade oss.

Veckans sämsta

Torsdagens mående var väl bottnen i ångestträsket. I gengäld blev kvällen väldigt fin med mysig familjemiddag och ett otroligt underhållande studentspex.

Veckans utmaning

Att hantera ångesten.

Framåtblick

Nu väntar en så gott som ledig och obokad helg. Det känns oerhört lägligt och välbehövligt!

Efteråt photoshooten gick vi tre plus fantastiska Carro ut och käkade och bubblande om allt från bloggande, livet, kärlek och världspolitik. Så fin kväll! Foto: Frida G Svensson

Veckans ledarskapstanke

Att tålamod verkligen är en dygd som ledare. Trots att jag jobbar i ett väldigt produktivt och snabbt tempo så tycker jag ofta att “ingenting händer” eller att jag inte hinner med ens hälften av vad jag borde göra. Det här med att respektera att saker och ting får (och ofta bör) ta tid är viktigt och något jag behöver påminna mig om varenda timme emellanåt.

Berätta! Hur har din vecka varit?