En hyllning till alla bossbrudar!

Detta är en krönika som jag egentligen hade kunnat publicera vilken onsdag som helst. Men det är ändå den internationella kvinnodagen i dag så jag vill passa på att sprida kärlek till er läsare!

Systerskapet är verkligt och blir bara starkare – och tillsammans kommer vi att förändra världen ett steg i taget! Bild: Pixabay

En hyllning till alla bossbrudar!

De finns överallt i arbetslivet och i våra sociala kanaler: bossbrudarna. Varje dag pratar jag med och inspireras av drivna, kompetenta och härliga kvinnor. Som har drömmar och ambitioner. Som försöker lever livet fastän livet tar och livet ger. Det är skratt, tårar, ilska, rädslor, stöd och glada tillrop. Och vi är fler och fler som samlas för att dela detta systerskap. Stämningen är empatisk, stöttande och det är okej att vara mänsklig. Stark ibland och svag ibland. Och tack vare detta är vi en del av förändring mot ett mer jämlikt samhälle och arbetsliv: så jäkla häftigt!

Tar du ansvar för vem du är och vad du gör? Har du stora eller små ambitioner? Arbetar du också för att leda dig själv och leva ett liv som du trivs med utifrån dina förutsättningar? Då är du också en bossbrud och denna dos med kärlek och kämparanda är till dig.

Ingen av oss är perfekt men vi är alla lika värdefulla. Du är värdefull. Alla har vi rätten att må bra trots att vi alla har våra strider. Du med! Och du är fantastisk. Låt ingen få dig att tro något annat!

Jag är så tacksam över att få vara omgiven av så coola och stärkande brudar. Detta är en värd i förändring och vi börjar bli många som jobbar för att denna förändring ska gå än fortare. Tro på systerskapet för det finns. Ni ger mig pepp, stöd och energi varje dag och jag är otroligt stolt över att ha en mötesplats där ni bossbrudar hänger. You rock my world!

Så för att fira vår dag idag: sätt på den peppigaste musiken du vet, sträck på dig och känn efter hur grym du är. Var stolt över att du är du. Skicka vidare kärlek om du är stark idag och be om hjälp om du är svag. För vi är många systrar här, vi tar hand om varandra och vi är starka tillsammans!


Tyckte du om detta inlägg? Klicka i hjärtat och dela det gärna vidare!
Du följer väl Bossbloggen på Facebook, Instagram, Bloglovin’ och Youtube?

Föregående

Vad är det bästa en chef har gjort?

Nästa

Har du mycket eller lite tid?

8 Kommentarer

 1. Profilbild

  Vilket GRYMT bra inlägg, fantastiskt!!!

 2. Profilbild

  Mia

  Underbart inlägg, länkar till det i mitt eget inlägg som dyker upp strax inom samma tema!

 3. Profilbild

  Så bra inlägg! Heja heja 🙌🏻👏🏻💪🏻

 4. Profilbild

  Härligt! Heja oss och heja dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se