Så. Då var hon på resande fot igen. I kittlande hastighet på räls med musik som berör på djupet i hörlurarna. Det är har varit intensivt att arbeta och vara social hela helgen men samtidigt också väldigt lyxigt att kunna få göra det i en bubbelpool. Känner mig alldeles rofylld inombords och njuter av lugnet. Det är nu jag är mitt bästa jag. När det är stilla och klart. Jag är på väg samtidigt som jag har det bra här. En magisk balans och det är häftigt vilket kreativt flöde som känslan av harmoni frigör.

Jag njuter av lugnet i bubblande vatten.

Att få bubbelbada i varmt vatten utomhus är en verklig livsnjutning!

Njuter av lugnet

Jag förstår att det är detta som alla som pratar om mindfulness vill uppnå. Samklangen mellan kropp, själ och medvetande. Den berusande närvaron när en ser sin omvärld och ens medpassagerare prick där de är utan en enda värdering. Njutningen av vitsippefälten och vattendragen utanför fönstret. Känslan av fingertoppar mot släta tangenter. Kroppens tyngd i det mjuka tågsätet. Den svindlande glädjen av frihet. Livet är allt bra fint.

Tänkt ändå. Vad en bubbelpool och fina vänner och kollegor kan göra för en. Det här med att få möta människor, bolla idéer, svära av sig, vrida på problem och ställa frågor ska inte underskattas. Och snart, snart är jag hemma hos min familj igen. Mina älsklingar som lindar in hela min uppenbarelse i ett kärleksluddigt filter. Kommer bli fint.

Hur har du det där du är?