God morgon! Eller nja, kanske god förmiddag snarare. Hur är läget? Med mig är det rätt så trött idag. Vilket i och för sig inte är så konstigt med tanke på vilka toppar och dalar den här helgen har inneburit: men vi börjar från början!

En helg med kontraster

I lördags jobbade jag några timmar och insåg i slutet på dagen när jag skulle klippa veckans How to Become an Entrepreneur-avsnitt att “någon” hade råkat radera ett av de stora filmklippen från kameran. Givetvis var denna någon jag. Arg och frustrerad gav jag upp och tog helg och tänkte att jag fick filma om allt på söndagen.

Tog en promenad, handlade och slappade. Efter att M slutat jobba åt vi våfflor till middag och somnade båda klockan åtta på kvällen, inte så party men himla mysigt! Så på söndagen vaknade jag först pigg och glad tolv timmar senare. Sedan insåg jag att jag hade glömt ställa fram klockan och vi skulle åka hemifrån för att göra ett fotojobb redan vid elva. Skulle börja filma och inser att samma “någon” har i sin frustration dagen innan glömt stänga av kameran så den var helt urladdad. Testade att filma med mobilen men det blev verkligen inte bra nog – så efter någon timmes stresspåslag gav jag upp och tänkte att jag får skriva veckans entreprenörstankar i kvällens inlägg i stället. Men ack så fel den planen slog.

En helg med kontraster innehöll lyckligtvis några minuter på hästryggen!

Alltså, denna lilla häst. Fyra bast, glad och samtidigt stencool. Vi skrittade ut i trafiken, under viadukter, godståg körde förbi och hundar hoppade och skällde och han trampade glatt på. Sådan lycka att få lite tid på hästryggen.

Toppar och dalar

Vi åkte ut till stallet, jag fotade och RED den här fina lilla hästen (som jag, om tiden och pengarna fanns, lätt hade köpt själv). Njöt av solen, drack lite bubbel och livet var verkligen bara på topp. Jag nös en hel del under dagen, vilket inte är så konstigt med tanke på att jag är känslig för pollen. Men innan vi åkte hem så fick jag plötsligt svårt att andas. Det var som att lungorna blev som små sugrör. Vi åkte hem för att jag skulle göra en telefonintervju och skriva gårdagens inlägg till er men i stället fick jag kämpa för att få luft och prata med 1177. Som tur var lättade det av sig självt och efter någon timme blev jag bättre, men fy vad obehagligt det var med en så stark allergisk reaktion. Det brukar bara stanna vid nysningar och kliande annars men inte denna gång. Så ja, vi kan väl konstatera att den här helgen har bestått av både toppar och dalar!

Bubbel!

Fick lite bubblor medan jag klippte ihop försäljningsfilmen för den lilla hästen. Så gott efter en dag i solen!

Veckans planer

Hur ser veckans planer ut då? Bra fråga. Låt oss kika i kalendern!

Måndag

Måste blir en rätt lugn dag där jag jobbar (så lite som möjligt) från soffan. Både för att vila upp mig från igår kväll men också samla kraft inför i morgon. Har dock ett möte i eftermiddag som jag ser fram emot.

Tisdag

På tisdagen är det Internet i fokus som gäller hela dagen. Är första gången jag är där så det ska bli jättekul! Kommer passa på att twittra från dagen så om ni vill ta del av godbitarna om ledarskap och sociala medier: följ Bossbloggen på Twitter.

Onsdag

Dagen inleds med ett frukostevent och sedan business möte på eftermiddagen. Sedan gäller det att packa för på…

Torsdag

… så går tåget till Stockholm! Det är dags för konferens och tio (!) dagar i min gamla hemstad.

Fredag  (och lördag)

The Influencers Convention! Ska bli vansinnigt roligt och jag ser fram emot att få lära mig massa nya saker och träffa mina briljanta kollegor.

Här på bloggen kommer vi inte bara få möta en ny inspirerande boss, vi kommer också snacka om do’s and dont’s när det gäller att vara kompis med chefen/medarbetarna på Facebook. Ska bli roligt att höra vad ni tycker om det!

Hello

Hej från soffan!

Pjuh, det blev ett ovanligt lång måndagsuppdatering detta. Men så kan det vara när en har mycket att berätta. Nu är det din tur! Tell me: Hur har din helg varit? Ha du fått se någon vårsol? Och har du något roligt inplanerat i veckan?