Vi har hittat vårt drömhus, tjalalalala!!

Ja, hörrni. Som om det inte hände mycket nog på en gång med att bli rejält sjuk under den tidsperiod som man skriver uppsats och förbereder sig för ett stort föreläsningsuppdrag… Då går man och hittar sitt drömhus. Budar på det, skriver kontrakt, besiktar det och köper det inom loppet av en och en halv vecka. Helt sjukt! Men så rätt det känns.

Love
Helt plötsligt känns det som att vi håller på att bli vuxna, haha. Visste inte att det var möjligt!

Vårt drömhus!

Jag har ju berättat innan om våra husdrömmar och hur vi hoppades på att hitta något litet, säreget och naturnära. Och ja, den här lilla godingen prickar av alla punkterna! Det är nämligen en liten sommarstuga som har byggts ut med ett litet torn (!) och har en väldigt lummig och söt naturtomt. Ett par hundra meter till Ringsjön, nära till skogs och naturområden och bara 40 minuters pendling till Lund med tåg. Det kommer att behöva en rätt rejäl dos med kärlek men det har vi som tur var i mängder att ge. Och även om det egentligen är lite litet, har noll förvaringsutrymmen (och jag som ÄLSKAR förvaring) och inget badkar (än så länge) så föll vi pladask och är så himla, himla glada.

En annan kul sak… Det är att flyttlasset går om exakt tre veckor från och med idag. Haha! Tur att man 1. har jobbat som projektledare i så många år. 2. att man har verktyg som GANT-scheman att luta sig mot och 3. har flyttat så många gånger i sitt liv att man är van vid att göra det effektivt. I gengäld ska det bli extremt skönt att få flytta före midsommar och innan vår semester. Både så vi hinner börja fixa med det som ska göras och, mest av allt, hinner njuta av den första sommaren!

Our house
Sexton hus tittade vi på allt som allt innan vi hittade rätt. Vilket var fantastiskt nyttigt! Vi har lärt så mycket om så många olika saker sedan vi började kika runt för några månader sedan.

Mot Höör!

Gaaah, dagdrömmer typ femtielva gånger om dagen om hur jag kommer att sitta och skriva och måla där uppe i i vårt lilla tornrummet. Men ja, nu vet ni varför det har varit så extremt här. Om april var en tung månad psykisk så blev maj mest mentalt intensiv för att det hände så mycket överallt. Och de kommande månaderna lär bli mest fysiskt ansträngande eftersom vi ska rensa rejält bland allt vi har och flytta på det några mil norrut till Höör! Visst hänger du väl med?

Föregående

Veckornas vecka

Nästa

20 dagar kvar…

8 Kommentarer

 1. Profilbild

  Så roligt! Då blir vi ”grannar”. 🙂

 2. Profilbild

  Såå kul! Varmt välkomna till Höör! ❤️

 3. Profilbild

  Lotta

  Coolt, stort grattis! Så snabbt allt gått vad gäller huset, det kan man kalla fint flow! Lycka till i ert nya boende!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se