Hej! Hur är det? Ja, som ni anar är det dags. The vacay mode börjar nu! I alla fall här på bloggen och i mina sociala medier. I den analoga världen jobbar jag i två dagar till eftersom jag blev dålig förra veckan. Men sen är det semesterdags. Ni vet ju att jag har bävat för detta. Dels för att jag inte har en helt okomplicerad relation till det här ledighetskonceptet. Dels för att det känns läskigt och jobbigt att stänga bloggen i fem veckor. Men som vi har pratat om så många gånger förut – det är nyttigt att utmana sina rädslor. Så det gör jag nu.

The vacay mode is on!
Håller förresten alla tummar och tår för att vädret blir bättre än vad det var nu i helgen (även omd et var mysigt att plocka lite blommor i regnet). Finns en risk annars att jag kommer att städa/baka/pyssla sönder något här hemma annars. Mvh rastlös själ

Vacay!

Sedan är det inte så att här kommer att stå tomt. Visst, det kommer inga nya inlägg nu på ett tag men här finns ju ett digert arkiv med mängder av läsning av olika slag. Inför förra sommaren ledighet så skrev jag ihop ett gäng bossiga lästips och i de olika kategorierna för bloggen hittar du ju massor med artiklar. Inom ledarskap, Möt en boss, affärsliv, karriär och personlig utveckling. Kika gärna igenom dem och läs ikapp om du inte tillhör en av de hängivna som läser bloggen varje dag!

Är förresten väldigt kul att se att detta med semesterstängt har börjat bli en trend nu i influencerbranschen! Att jag inte är helt ensam om att våga stänga ner all verksamhet i en eller ett par veckor. Tror det är nyttigt för många i branschen vars plattformar ändå premierar att man är uppkopplad och aktiv jämt. Känns som ett nyttigt steg i hållbarhetsutveckling, inte sant? Hur gör du med sociala medier när du är ledig? Är du online mer, mindre eller lika mycket som när du jobbar? Och vi ses väl den 12 augusti igen?! Oavsett om du ska vara ledig eller inte så hoppas jag att du får fem veckor nu med ordentlig reflektionstid, fint väder och en paus att njuta i och utav. Jag har laddat upp rejält med poddar, sommarprat och kreativa sysslor som jag ska kunna dra fram om när rastlösheten blir för stor. Jag kommer att sakna er men vi hörs om ett par veckor igen. Stora kramar!