Sovmorgon deluxe

God morgon! Yep, en får säga det om man vaknat långt efter klockan elva som om en var tonåring all over again. Hur mår ni? Jag mår fint tack vare denna sovmorgon deluxe, var så utschasad och hade migrän i går kväll så de behövdes.

Coffee time!

Nästan ett och ett halvt år senare är jag till slut nästan bekväm med att fota selfies offentligt. Tycker fortfarande det känns lite jobbigt men ja, behöver man content så gör man!

Tillbakablick

Den här veckan har varit både superlugn och jätteintensiv på samma gång. Alla de första dagarna, från måndag till torsdag lunch, spenderades i soffan i pyjamas skrivandes och slöandes. Har varit så trött hela vecka veckan. Sedan på torsdag eftermiddag drog ett larvigt intensivt tempo igång som höll i sig till igår kväll när jag kom hem. Som tur var med roliga saker.

Veckans bästa

Medlemsträffen för InoS i torsdags var magiskt fin. Så himla fint att få umgås med superkompetenta och ambitiösa människor och höra deras tankar och drömmar om sina arbeten. Sedan har det också varit fint att få gå in i skrivarbubblan en sväng! Måste också säga att det här med (nästan) mötesfria veckor var en fin sak att ha såhär före jul. Är nog klokt att varva ner lite i god tid innan en går på ledighet.

Kommer ett inlägg i morgon om medlemsträffen och vikten av att träffas IRL. Men i väntan på det får ni en bild på Malin (Fnulan), Daniela (Discovering the Planet) och Diana (ByDiadonna) som styrde upp den här underbara kvällen. Foto: Pernilla (Travelsis)

Veckans sämsta

Den här tröttmössan som jag haft på mig. Men ja, det enda som botar den är ju sömn och vila. Så det har jag gjort och jag ser så fram emot att vara lite ledig i jul.

Veckans utmaning

Att komma ner i vilopuls. Märker att kroppen trots tröttheten har svårt att komma ner i varv och mina vanliga knep har inte hjälpt. När jag pratade om det med en klok vän om det så påminde hon mig om att en inte får nya resultat om man gör samma sak om och om igen. Så igår eftermiddag spenderade jag två timmar på Ribbans kallbadhus och bastade och kallbadade (2 grader i vattnet, inte mysigt!) bara för att göra något helt annat än det vanliga. Så fint! Och jag märkte skillnad så ska nog göra det en gång till här i nästa vecka.

Sunset

Färgerna i gårdagens solnedgången på väg mot kallbadhuset. Så. Himla. Fint.

Framåtblick

Eftermiddagen blir både social och kulturell. Vi ska gå ett gäng och kika på Star Wars och sedan blir det brädspel hela kvällen. Mys!

Veckans ledarskapstanke

Igår hörde jag detta SR-inslag som jag tyckte det var väldigt intressant! Flygvapenchefen Mats Helgesson har nämligen gett en uttrycklig order till alla chefer och manliga medarbetare att de ska lämna Flygvapnet om de inte kan “ta en tydlig ställning till den goda sidan” eller inte respekterar nolltoleransen mot sexuella trakasserier. Hur ballt?!

Den enda frågan fån reportern som jag saknade i inslaget var vilka konsekvenser det kommer innebär för de medarbetare som inte slutar nu med bryter mot ordern i framtiden. De direktiv som syns i bilden verkar vara väldigt konkreta så jag hoppas innerligt att de också lever som de lär!

Berätta! Hur har din vecka varit?

Föregående

Hur mår ni nu före jul?

Nästa

Måndagsmorgon med migränkänning

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Väldigt blandad vecka faktiskt. Mycket upp och ned. Märks ganska tydligt att det är snart dags för julledighet och allt som ska göras klart inför det.

    • Clara Löfvenhamn

      Mjo, den här känslan av att allting måste avslutas är nog inte alltid så hälsosam alltså. Skönt att höra att det har varit bra med och inte bara en massa slit!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se