Sjuk med borttappad röst

Ja, vi kan väl lugnt konstatera att den här helgen i-n-t-e blev som jag tänkt mig. I stället för att jobba lite och götta mig i att vara ledig blev jag sjuk i stället. Sjuk med borttappad röst. Har kunnat säga typ fem meningar på hela helgen? Suck! Mår som tur var bättre idag men kommer nog inte att kunna normalt jobba i morgon though. Sätter mitt hopp till tisdag-onsdag istället. Efter sjukan i december blev jag påmind om att en blir mycket, mycket sjukare om man inte ser till att bli frisk innan man drar igång igen så ska försöka undvika en favorit i repris nu. Så vet ni var ni har mig! Förhoppningsvis kan vi höras lite snabbt i morgon igen, annars blir det lite senare i veckan.

Jag håller tummarna för att du mår bättre än vad jag gör och du kan väl hålla en tumme eller två att jag blir frisk illa kvickt? Vore himlarns tacksamt!

Föregående

Wednesday wear

Nästa

Veckan jag helst glömmer

4 Kommentarer

  1. Profilbild

    Usch vad jobbigt att vara sjuk! Hoppas du snart får tillbaka rösten och känner dig pigg igen.

  2. Profilbild

    Men vad trist att du är sjuk. Jag håller alla tummar och tår att du snart blir frisk igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se