Roliga happenings

God morgon! Hur är läget? Ber om ursäkt för utebliven bloggning igår. Efter en elva timmar lång (och galet trevligt) arbetsdag kom jag hem till min kärlek, som jag knappt har träffat på två dagar pga vi har jobbat om varandra, och då kändes det allt annat än logiskt att sätta sig ner och börja blogga. Ergo, jag bestämde mig för att kvällen fick vikas åt familjemys. M lagade en god middag och det var så fint att sitta och prata ikapp vad som hänt de senaste två dygnen. Så nu är det dags att snacka ikapp med er om veckans roliga happenings!

Roliga happenings

Michel Izza

Veckans typ enda selfie togs med selfiemästaren Michel Izza som föreläste om nätverkande.

Innan vi går in på de olika roligheterna behöver jag dock slå upp en brasklapp. Det finns i mitt tycke tre olika faktorer som bör hamna på bild när en fotar event: människorna, miljön och maten. Jag har försökt träna på det i veckan vilket tyvärr har lett till att jag har lyckats fota typ en sak på respektive mingel. Bara att träna vidare med andra ord!

Starta eget-mässan

I tisdags var det ju Starta eget-mässan här i Malmö vilket innebar en heldag med seminarier och nätverkande.  Eventet ägde rum på Slagthuset och det var verkligen fullt ös hela dagen. Jag hann inte gå på så många föreläsningar som jag hade tänkt med de jag såg var bra och det var otroligt trevligt att träffa både gamla och nya bekantskaper i mässdelen som verkligen bjöd in till nätverkande.

Starta eget-mässan

Nina och Maria gjorde en grymt bra dragning om hur en bygger sitt varumärke både i sociala medier och online.

 

InoS Meet

I onsdags kväll var det dags för att köra en meet up för Influencers of Sweden här i Skåne. Vi blev inte så många men det var så roligt att ses och få nörda loss lite om bloggande och höra hur andra jobbar med sina bloggar.

InoS Meet

Min middag under InoS Meet, en vegetarisk galette med rödbetor och annat gott.

InoS Meet

Haha, bara älskar Emilias och Lindas ansiktsuttryck när de sätter tänderna i sin nutellacrêpe. Den fick bra betyg!

Women in Entrepreneurship

Torsdagen kickade igång snudd på okristligt tidigt eftersom jag dagarna innan bestämt mig för att det var dags att spana in Women in Entrepreneurships frukostevent som the Ground och Malmö StartUp’s anordnar. Var inte särskilt pigg på tåget dit kan jag avslöja men efter att ha kommit fram blåste den bort kvickt. Älskar mötesplatser där drivna bossbrudar kan samlas, lära känna varandra och snacka både om livet och business. Det toppat med god frukost gör definitivt att jag kommer att gå tillbaka dit.

Women in Entrepreneurship

Ett smakprov på den fina frukosten!

Connect Passion

Från det var det sedan dags att möta upp Emilia och Linda eftersom vi alla tre var inbjudna till heldagseventet ConnectPassion. En upplevelse för sig! Det var sjukt bra ordnat och eftersom bokstavligen talat befann oss i en stor, svart låda med klubbmusik och discostrålkastare hela dagen kändes det seriöst som att jag varit ute på nattklubb hela dagen. Kände mig rent utav bakis när jag, efter en snabb visit hos Mama Said Media, åkte hem. Detta trots att eventet var alkoholfritt. Kul grej och dessutom spännande att få vara med och spåna om framtida utbildningar. Det blev väldigt tydligt att en utbildning inom Social Media Influencing är något som många är intresserade av: superkul! Insåg under tiden som vi skrev att vårt förslag nästan utgör hela min arbetsbeskrivning. Inte konstigt att dagarna blir så varierande.

ConnectPassion

Innan gästerna kom…

ConnectPassion

… och när eventet var igång. Måste nog påstå att min ballongfobi är typ botad tack vare alla event med ballonger. Eller ja, i alla fall så länge som jag slipper blåsa upp dem själv.

Sägen

Sägen ställde ut med sina l-j-u-v-l-i-g-a smycken gjorda i silver och porslin. Så fina! Är grymt sugen på att utöka smyckesgarderoben med något som liknar ringen med de tre porslinsbitarna. Maffigt men ändå stilrent.

ConnectPassion

Suuz gjorde ett grymt jobb som konferencier för dagen.

ConnectPassion

Linda var givetvis med och rockade i expertpanelen.

Och med det konstaterat väntar ännu en varierande dag. Ska samköra skrivande, en intervju, adminjobb med en massa mejlande. Tur jag ska träffa en branschkollega för en fika här efter lunch så jag får komma ut och röra mig lite.

Vad ska du göra idag?

Föregående

Olena Rogozina: Vill se teamet lyckas

Nästa

Lördag två dagar på rad

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Haha jaaa alltså våra miner vid nutellacrepen haha! Bra fångat!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se