Ja, rubriken säger egentligen allt, men jag är så glad att jag säger det igen. Idag så lanseras podden Mentalt Starkt Ledarskap, tjoho!!! Jag vet inte om du minns det men i början på mars så gick jag och Alexandra J.B ut med utbildningsdagen Bli en mentalt stark ledare. Och ja, vi vet ju alla vad som hände sen…

Men eftersom vi inte är personer som låter slås ned så lätt så funderade vi kring vad vi kunde göra i stället och vips, föddes idén om podden och nu är vi alltså här. Så roligt, så spännande och det har verkligen varit en ljusglimt att få jobba med under de senaste veckornas intensiva plugghets.

Här är vår omslagsbild! Alex är alltså inte bara en awesome mental tränare, hon har också ett grymt öga för det grafiska med.

Podden Mentalt Starkt Ledarskap föds

Och nu är vi här. Dagen P när det första avsnittet lanseras. Podden föds. Det känns så pirrigt, spännande och jag är så nyfiken på att få höra vad ni tycker om detta med också se vart detta tar vägen någonstans. Första avsnittet är i alla fall väldigt avslappnat och till för att vi ska presentera oss för som aldrig har hört talas om oss förut, känner en av oss eller bara vill veta lite mer. Vi kommer att lyfta lyssnarfrågor i kommande avsnitt så är det så att du har en fråga kring ledarskap, mental träning eller karriär? Mejla oss gärna!

Så är du det minsta nyfiken på vad vi vill göra med den här podden, vad jag har tidigare har samlat på eller vad Alexandra heter i efternamn? Ja, då finns det bara ett sätt att ta reda på det och det är genom att lyssna sig fram. Vill du det? Det hoppas jag! Du hittar den både på Spotify, på Podbean och jag tror nu att jag har lyckats att lägga in så att du kan lyssna på den direkt här med. Vi har dessutom startat en grupp på LinkedIn som du hemskt gärna får gå med i!


Är så himla glad över att få ha en så briljant kollega och vän som Alex och det ska bli så kul att få ha ett till roligt gemensamt projekt!

Jag vill förvarna redan nu om att kvaliteten på inspelningen inte riktigt är så bra som vi vill ha den. Men vi har redan hunnit lära oss jättemycket på denna korta tid och det kommer bara att bli bättre allteftersom vi lär oss mer och mer.

Och snälla, låt oss veta vad du tycker och om det finns något särskilt som du vill att vi pratar om framöver! Det hade varit så, så uppskattat. Berätta gärna, kommer du att lyssna?