Mot Stockholm!

Hej, hej! Hur är det? Jag mår toppen. Det har varit två superintensiva dagar och medan jag skriver dessa rader sitter jag med Alex på tåget till Stockholm. Så det är fullt ös – men roligt sådant. Tänkte passa på att utnyttja tiden på tåget till att skriva hej till er och försöka samla ihop mina huvud kring veckan.

Internet i Fokus

Linda och Alex under sin dragning om att jobba med influencers på Internet i Fokus!

Social vecka

I tisdags var det Internet i Fokus, grymt evenemang med både nya kunskaper och bekantskaper. Det är så nyttigt att gå på så många olika föreläsningar inom ämnen som mer eller mindre berör ens arbetsmarknad. Ämnen för dagen var verkligen allt från digital marknadsföring, story telling, krishantering i sociala medier till AI och hur du bäst använder LinkedIn.

På onsdagen var det nätverksträff för Affärskvinnor i Fokus och om mina steg var släpande på vägen dit (pga morgontrött plus sliten efter heldagen på Internet i Fokus) så skuttade jag därifrån tack vare alla trevliga möten och samtal på eventet. Riktigt kul!

Affärskvinnor i Lund hade ett frukostevent

Ett event med härlig stämning och intressant föreläsning!

Mot Stockholm (för att vara än mer social)

Sedan var jag social non stop resten av dagen igår med både planerade och spontana möten. Inte förrän klockan var närmare halv nio slutade jag prata och började i stället fokusera på att fylla min resväska. Vilket gick till en tung överdrift för den väger ett ton och jag är ytterst skeptisk till om jag kommer komma av tåget överhuvudtaget. Men, men så går det om man ska vara borta i tio dagar och bestämmer sig för att ta med både ridkläder och tv-spel utöver hela kontor och halva garderoben. Hehe…

Mot Stockholm för konferens!

Glad tjej med stor och tung väska. Tacka sjutton för att den har fyra hjul alltså…

På Instagram cirkulerar det rykten om snö i Stockholm men jag inbillar mig att det är vår, vår, vår och jag tänker njuta av att hänga med mina kunniga och roliga kollegor och vänner. Saknar redan M och katterna men försöker trösta mig med att tio dagar går fort och att jag snart är hemma igen.

Mot Stockholm

Två peppade brudar som precis hällt upp varsitt glas vin. Life is good!

Vart i landet är du idag?

Föregående

Jessica Fröberg: ”Tillsammans är en styrka”

Nästa

Mars månad 2017, vad hände?

10 Kommentarer

 1. Profilbild

  Det ska bli såå roligt att ses!!! <3

 2. Profilbild

  Spännande vecka! Vill höra allt imorgon! 😀 Ska bli SÅ KUL!! <3

 3. Profilbild

  Ska bli spännande att få se här hur det har varit i Stockholm sen! 😀

 4. Profilbild

  Njut för mig också!

 5. Profilbild

  Ha så underbart! Önskar jag hade kunnat varit med….men nästa gång!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se