Here we go

God morgon! Hur står det till? Jag mår betydligt bättre. Är tacksam för energiboosten som den här helgen har medfört.

Here we go again med en ny vecka och nya tag!

Det här är tacken för att man har tränat, borstat och badat den lilla hästen. Tror det dröjde femton sekunder innan hon omvandlade sig själv till ett stort dammmoln. Igen.

Kärlek

Våra två små tjejer, sådan lyx att få hänga med dem!

Helgen inleddes med att jag fick hänga i stallet. Fascinerande hur det kan kännas lyxigt att svettas ihjäl i en dammig gruspaddock men det var det. Lördagen spenderades i solskenet och avrundades med en datenight med min kärlek. Så himla fint! Söndagen blev en kombination av vila och fixande, skönt det med på sitt sätt. Hade nog kunnat vara ledig någon dag till men känner mig glad och laddad ändå. Kommer att behövas eftersom detta blir en fullspäckad vecka som jag hoppas kan innebära att jag knyter ihop ett par lösa trådar. Ska vi ta en snabb kik på vad som händer? Here we go!

Skål! Here we go again

Fick ett glas Prosecco till middagen. Livets dryck? Snudd på i alla fall.

Veckans planer

Måndag

Veckan inleds i vanlig ordning med bloggmöte. Sedan blir det någon timmes intensivt jobbande innan jag ska på BNI-lunch, spela in podcast och slutligen avrunda dagen med en AW.

Tisdag

Inleds i ottan med Näringslivsfrukost i Helsingborg följt av möte, Influencers of Swedens första årsstämma och en telefonintervju. Resten av eftermiddagen är stämplad som lugn för att balansera ut det hela lite.

Onsdag

Helt tomt i kalendern och skall så förbli, haha.

Torsdag

Är lite av ett oskrivet blad men förhoppningsvis får jag finfint besök av Dorro för att spåna kring ett framtida projekt!

Fredag

Dagen kommer till stora delar spenderas i Malmö. Lunchmöte följs av en nätverksträff och sedan ytterligare ett möte. Sen är det helg igen! Läskigt hur snabbt maj tagit slut. Känns som att den bara svepte förbi.

Summer feeling!

Blev en sväng i Botan med för att njuta lite till av alla fina färger i sommarvärmen.

Här på bloggen vet jag knappt vad som händer för en gångs skull. Känns mycket märkligt! Brukar ändå ha ett hum om det såhär på förhand. Men det enda jag vet just nu är att brädspelsinlägget som utgick förra veckan kommer att dyka upp. Resten får bli en sweet surprise för oss alla.

Hur ser dina planer för veckan ut? Något särskilt som händer?

Föregående

Upp och ner, ner och upp

Nästa

Vässa ditt nätverkande

13 Kommentarer

 1. Profilbild

  Ja, maj har verkligen gått fort. Och snart är det sommarlov!

  Idag ska jag också gå på BNI, ser fram emot att träffas där. 🙂

 2. Profilbild

  Låter som en perfekt vecka! Skönt att du känner dig lite på banan igen.
  Jag ska skicka in de allra sista skoluppgifterna innan jag går på ledighet. Sen är tanken att utöver sommarjobb lära mig att koda! Har köpt ny domän och har storslagna planer, men vill inte lägga upp sidan innan den ser perfekt ut!

  • Clara Löfvenhamn

   Det låter som ett spännande sommarprojekt! Ser verkligen fram emot att se resultatet av det. Lycka till med de sista inlämningarna! 😀

 3. Profilbild

  Låter som en bra vecka det! Här ska det sista avslutas gällande skola (ÄNTLIGEN!) Har strax sista provet för gymnasiet och sista inlämningen går in ikväll. Annars så har jag en lugn vecka då eftersom vi knappt behöver gå på lektionerna längre. Det betyder att jag äntligen kan prioritera om och göra saker som jag själv vill. Alltså så drar jag igång bloggandet igen från och med onsdag (ännu ett ÄNTLIGEN!) och sedan ska det göras massvis med det. Nu är jag mer peppad på livet än på så länge. Studenten om mindre än två veckor!!!

 4. Profilbild

  Låter som en härlig vecka 🙂

 5. Profilbild

  Klart vi ses. Ser fram emot det massor. Bilen är redo för roadtrip.

 6. Profilbild

  Så underbart med tid i stallet! Rena hälsovården =D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se