Fötterna på sofflocket

Hej! Hur är läget? Jag hoppas det är bra. En annan ligger här med fötterna på sofflocket och lätt spänningshuvudvärk. Idag skulle bli dagen som jag kunde ta igen saker som inte hunnits med i veckan och ja, det resulterade i att jag sov större delen av eftermiddagen. Inte så praktiskt men välbehövligt för nu känner jag mig, med undantag för huvudvärken, som ny igen.

Läs mer: Energi är min nya valuta

Med fötterna på sofflocket

Så förvirrande att somna när det är ljust och vakna när det är beckmörkt. Men ja, så kan det gå när orken tar tillfälligt slut.

Fötterna på sofflocket

Försöker mentalt trassla ut nu vad jag hade tänkt få gjort idag respektive vad jag måste få gjort idag. Steg ett blir nog att laga mat och sedan jobba klart det viktigaste om huvudvärken tillåter det. Oavsett vilket blir det soffläge i alla fall. Varför bryta ett vinnande koncept liksom? Och jag måste verkligen rekommendera det här med att lyssna på sin kropp om du inte redan har fått in den rutinen. Den gör verkligen under för ens välmående.

Hur har din torsdag varit? Fullt ös och sömnlös eller har den varit lugn? Har du lyssnat på kroppen din?

Föregående

Hur administrativ bör man vara?

Nästa

Radioskuggans mörker har lättat

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Det blev en fullt ös dag som avslutades med middag för gänget som gått ledarskapsskolning inom småbarnspedagogik och förskoleundervisning nu det senaste året.

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se