Livet som företagare är fantastiskt men det finns såklart dåliga dagar med. Vissa dagar älskar man att befinna sig i “Everyday I’m hustlin”-känslan och vissa dagar är den astung att bära. Vi fick tidigt när vi startade podden frågan om vi inte kan prata om att starta och driva företag så här kommer ett helt avsnitt om prick detta!

Varje dag är en ny dag som företagare och det är både en välsignelse och börda. Å ena sidan är det lyxigt att lägga upp sina dagar hur man vill men samtidigt

Everyday I’m hustlin

Vi lyfter rätt många olika perspektiv av företagarlivet i podden och en sak som jag har funderat vidare på sedan dess är Alex tips om att bara ta råd från personer som vet vad de pratar om. Alla kan vi ha åsikter om det mesta men samtidigt så betalar inte åsikter några räkningar. Så, för att bygga vidare på det:

Gör din research – både om det du vill göra och hur andra har gjort. Utsätt dig för många olika intryck, inputs, erfarenheter och tankar som andra har. Be om feedback och hämta in kunskaper och inspiration från så många olika håll det är möjligt. Men…

Välj ut de delar som är relevanta för dig, din business, din vision och ditt sätt att arbeta på. Ingen lösning fungerar för alla! Samtidigt finns det ofta flera olika röda trådar som du behöver ta i beaktande efter de är gemensamma för de flesta människor och företagsresor.

Skaffa dig en eller flera mentorer och en MasterMind-grupp! Jag kan inte nog betona vilken skillnad det gör att ha personer vars enda fokus är att hjälpa dig att utvecklas. Med en MasterMind-grupp utöver det får du ännu mer stöd i vardagen och det behöver vi alla på våra olika företagsresor.

Tyvärr verkar inte inbäddningen av avsnittet fungera idag men det finns såklart både på Spotify och Podbean. Hänger du på LinkedIn är du såklart välkommen in i vår poddgrupp också!