Hejsan! Hur är läget? Jag mår sådär idag idag. Började känna av lite ångestrivningar igår eftermiddag och de sitter fortfarande i och gör mig både stressad, lite stel och allmänt skör. Men så kan det ju vara ibland och var högst troligen mycket mottagligare eftersom jag hade en intensiv vecka plus jobbade på lördagen. Alltså bestämde jag mig redan igår att den här dagen skulle få en sakta mjukstart som en påminnelse till mig själv om att det är okej att ha dagar där man inte levererar till max. Extra viktigt att påminna sig om när man är egenföretagare och då (eftersom ens inkomst hänger på en själv) lätt kan känna extra press på att leverera tjugofyrasju.

2019-03-04_12-01-10

Helgen min var i alla fall superdupermegamagisk! Den har varit så mysig, full av skratt och härlig energi. Efter föreläsningen för Sustainable Influencers åt jag middag med några underbara vänner och sedan fick jag gå på Lars Demians spelning med Tuvessonskan. Helt fantastiskt!

Måndag

Idag tar jag en sak i taget och jobbar från soffan. Beta av det som behöver göras. Har sjukgymnastik i eftermiddag med och det ska bli så skönt att få gå dit.

Tisdag

På förmiddagen har jag ett möte och sedan är det obokat arbetstid ända fram till kvällen då det vankas styrelsemöte.

Onsdag

Ska göra inte bara en utan fyra intervjuer till en tidning på morgon kvisten, sedan är det skrivtid blandat med intervjuer inför den kommande artikelserien som kommer här på bloggen.

Torsdag

På torsdag råkar jag fylla år och därför tänker jag unna mig att göra lite vad som helst som jag känner för. Har två inbokade saker, samtal med min mentorcoach och ett coachsamtal. Men resten av dagen tänker jag ska präglas av vad jag vill göra där och då.

Fredag

Är det dags för förlagsmötet som blev flyttat förra veckan – ska bli roligt! Sedan väntar nätverkslunch och en ledig eftermiddag eftersom jag har jobbat så mycket de senaste veckorna.

Boss

Fick bland annat den här i för tidig födelsedagspresent, hur fin?! Det är det som är det fina med att vara boss – man måste inte alltid vara på topp utan kan vara det ändå.

Ja, här på bloggen har jag en lös plan om att vi ska prata om det här med att vara mentalt stark och lyssna aktivt. Två saker som är grymt bra att ha med sig i arbetslivet oavsett om man är ledare eller inte. Resten? Ja, det får bli en överraskning.

Hur ser planerna ut för din vecka? Händer det något särskilt?