En regnig arbetsdag i juli

Hej, hej! Hur läget? Förutom en gräslig huvudvärk mår jag fint. Är en lugn och skön söndag som väntar så snart jag har jobbat klart för dagen och det ser jag fram emot. I vanliga fall brukar söndagar innebära ett inlägg i linje med veckans avsnitt av How to Become an Entrepreneur. Men eftersom tiden sprang ifrån mig och jag inte hann spela in något avsnitt den här veckan tänkte jag att vi i stället passar på att kika på hur en av mina arbetsdagar kan se ut i bilder. Närmare bestämt tisdagen i veckan som gick, glömde dock kameran hemma så det blir bara mobilbilder. Men det överlever vi va? Blir i alla fall en mer vardaglig touch på bilderna, hehe. Häng med!

En regnig arbetsdag i juli

Soffarbete

Skulle ha poddat med Petra på förmiddagen men det flyttades till på onsdagen. I stället blev det alltså att skriva om fem ovanor som håller dig tillbaka till ljudet av små kattsnarkningar.

Cityworking

Sedan åkte jag in till Malmö för att käka lunch med Nina. Var lite tidig så passade på att sätta mig i en hammock och skriva några rader. När tempot är högt får man ta varje chans att skriva som man får.

Nina

Efter lunchen skulle jag och Nina ta en bild i ovan nämnda hammock och detta blev den bästa av dem, haha. Inte så lyckad photoshoot med andra ord men fem löjligt höga stilettklackar av fem möjliga på lunchen. Nina är en briljant bossbrud och så himla tacksamt att få bolla allt från affärsidéer och varumärkesskydd till livsfrågor med henne.

Milestones

Efter det bar det av till kontoret för My Esteeme där ett gäng andra bossbrudar gör ett grymt jobb med att förändra världen. Intervjuade deras VD Leslie till Möt en boss och håller på att skriva den nu, så peppande. Tog en snapshot på deras Milestone wall som jag ska göra en copycat på. Här sätter de upp stora som små bra framgångar som hänt sedan de startade för att inte riskera att glömma bort något när det dundrar på i hundranittio knyck. Bra grej!

Walking in the rain

Blev en blöt promenad därifrån till tåget som tog mig tillbaka till Lund.

Vanilla heart

Väl framme i Lund var jag eftermiddagstrött så köpte med mig ett vaniljhjärta som fika till kontoret – tyvärr tyckte jag inte alls om det så det var lite av ett antiklimax. Mysig tanke though!

Writing

Så fortsatte skrivandet och jag skissade både upp en debattartikel och en bloggartikel. Först vid skrivbordet och sen när jag tröttnade hoppade jag upp i fönstret och gjorde research till Game of Thrones-artikeln. Mysig grej att kunna ha flera sittplatser i samma miljö.

Så kan en helt vanlig arbetsdag se ut…

När klockan sedan slog halv sju-isch ringde min man och efterlyste mig. Så då fick jag packa ihop och pallra mig hemåt där kärleken, hårbollarna och några avsnitt av Homeland väntade. Bra tisdag alltså!

Ha nu en finfin söndag. Här är det asmörkt och regnigt så vi kommer nog stanna inne och spela brädspel. Känns lagom avancerat. Vad hittar du på idag?

Föregående

Vart tog den här veckan vägen?

Nästa

Ny vecka, samma utmaningar?

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Jag är så avis på dig! Lite för att du har ett awesome liv och så vidare, men mest för att du kan skriva var som helst. Jag äger såklart en laptop, men är så himla skadad av jobbet att jag mår dåligt av att använda en dator som inte har minst två skärmar och en trådlös mus inkopplad. Ska nog börja träna på att typ sätta mig på balkongen och skriva.

    • Clara Löfvenhamn

      Tycker iofs att det ser så himla coolt ut med en massa stora skärmar och ball teknik. Men det är inte alltid så dumt att vara tekniskt obrydd (som undertecknad) för då är ett tangentbord allt som behövs. Blir så himla rastlös om jag måste sitta på samma ställe dagarna i ända. Spelar ingen roll om det är mitt drömjobb det börjar ändå krypa i kroppen. Du kan ju testa runt på lite olika platser och se vart du trivs? Är trots allt det som är det viktigaste: din arbetsglädje, din produktivitet och din trivsel 😀 <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se