Baby, we are both black and white

Hej, hej! Så var det dags att undra igen hur det kunde bli måndag igen så fort 😉 Fantastiskt vad tiden flyger iväg. Är ni peppade på veckan som kommer? Det är jag. Är faktiskt ledig tre dagar från det vanliga jobbet eftersom jag åker till Stockholm på onsdag för att få bloggjobba i lugn och ro = supermegalyx! Ser redan fram emot tågresan upp och att få luta mig tillbaka i sätet, se hur landskap flyger förbi i ögonvrån och låta inspirationen flöda genom tangentbordet. Underbart. Sedan får vi se vilket tempo övriga resan går i. Men bloggträff och Social Media Party är resans två huvudnummer just nu.

Black and white

Hur troligt det är att jag kommer vara klädd i något svartvitt den här helgen? Rätt stor chans. Har sedan vi börjat plåta BisFit’s blivit varse om hur ofta jag klär mig just i det. Men ja, svart är snyggt. Vitt är snyggt. Tillsammans blir det ännu snyggare. Framförallt när man får sällskap av en matchande liten kompis som poserar så världsvant 😉

Black and white

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Foto: Zeynep Seitomer Edit: by me

Och med det konstaterat är det dags för den mig att lämna bygget och köra till kontoret. Nu börjar två dagars uppladdning och förberedelser för resan så det är lika så bäst att sätta fart!

Är det förresten någon annan här som ska till Social Media Party i helgen? 

Ha en fin måndag så hörs vi snart igen!

Yours truly (som kommer tvätta, packa, fixa naglar och redigera bilder med den annalkande tågresan (läs: några timmars ostört skrivflow) i tankarna)

Föregående

En mysig lördagsmorgon

Nästa

Beteenden som chefer bör undvika

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Ha det GRYMT kul i helgen! Hoppas du träffar många fina människor (och om du träffar Ida Warg får du gärna ta en bild och skicka till mig!!) Och så är du snygg som alltid!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se