Hallå! Hur är det? Jag har en så seg dag idag. Allt tar sjuhundra år, det känns som att inget blir gjort och tankarna är grumliga. Har en massa ämnen jag vill skriva om men får liksom inte ihop meningarna till något vettigt. Så därför kom jag på idén att skriva ner allt jag skulle vilja prata om men i punktform utan inbördes rangordning och så ser vi vart det här inlägget slutar. Vad tycks? Ska vi försöka? Ja, det gör vi.

Här kommer en lista på allt som jag skulle vilja prata om som jag inte får ihop till något vettigt just idag
Tänker också mycket på min lilla katt. Skönt nog verkar hon ha repat sig från helgens trådiga incident och jag längtar hem till att få ligga med henne och grabbarna i soffan i kväll och kolla på The Wire.

Allt jag skulle vilja prata om

 • Hur enormt jäkla viktigt det är att känna till och respektera både sina egna och andras gränser som ledare.
 • De fantastiska samtal som jag har med alla personer om dagarna. Med klienter, kollegor, vänner som familjemedlemmar. Det är en sann lyx att få utmana och utmanas och stötta och stöttas så mycket som jag får göra i min vardag.
 • Att jag inte har en susning om vad vårens uppsats ska handla om och det stressar mig grymt mycket. Vad i hela friden ska jag skriva om?
 • Har säkert fem olika bloggartiklar på gång som jag klurar på i bakhuvudet parallellt. Inte helt optimalt.
 • Glädjen jag kände över att träffa en lärare från journalistutbildningen som gjort stort avtryck på mig och glatt kunna svara “ja!” på frågan om jag fortfarande driver min ledarskapsblogg.
 • Plågan det kan innebära att resa i rusningstrafik. Blir i skrivande stund påmind om varför jag alltid försöker undvika att åka tåg när alla andra gör det.
 • Att man får vara glad att man inte är död.
 • De spännande projekten som ska sjösättas under våren 2020. Var kommer de att sluta? Hur ska jag göra det här på bästa möjliga vis?
 • Hur gick egentligen 2019? Vad har jag lärt mig och vad ska jag göra annorlunda nästa år?
 • Att Markus har rätt, det är mysigt att ha adventsljusstakar i fönstren.
 • Hur viktigt det är att skilja på hjärna, hjärta och känsloliv ibland. Alla behövs men inte alltid samtidigt.

Ni hör, det är högt som lågt som rör sig i den här skallen idag. Hur har du det? Har du något särskilt som du tänker på idag eller är det som här lite allt möjligt på en och samma gång?