Hej, hej! Hur står det till? Med mig är det härligt nog bättre även om om jag tyvärr fortfarande är aningens vingskjuten. Kan inte använda mina händer och armar fullt ut och har rätt ont om jag överanstränger mig. Men jag har i gengäld börjat bli riktigt bra på att diktera! Så eftersom jag har en bloggabstinens som heter duga så är det hög tid att att så smått börja “skriva” igen.

Eftersom den här våren kommer att kretsa mycket kring mitt uppsatsarbete så hade jag från början tänkt att att dra ner på antalet blogginlägg per vecka fram till min examen en och köra fyra-fem inlägg inlägg i veckan istället för sju. Jag vågar nog inte utlova att den frekvensen redan nu eftersom jag är mån om om mina händer och rehabiliteringen av dem men jag tänker att några inlägg ändå är bättre än inga. Vad tror du om det?  Jag vill verkligen tacka för all er omtanke och förståelse de här veckorna som jag har varit dålig, det har betytt mycket!

Jag vet att jag nämnde det senast men jag märker så tydligt hur mycket den här dagliga kontakten med er betyder för mig  – både personligen och professionellt. Så jag ser väldigt mycket fram emot att få återgå till det vanliga igen och eftersom det är måndag idag så innebär det förstås att det är dags för veckans planer!

Aningens vingskjuten men äntligen är jag tillbaka
Även om vardagen inte är helt som vanligt så är det otroligt lyxigt att få känna att den är på väg tillbaka!

Måndag

Idag får jag (äntligen!) en välförtjänt paus i tentabubblan. Har suttit i tre dagar med en statistiktenta som jag lämnade in igår och jag är så, så peppad på att få göra något annat idag. Det skadar förstås inte heller att en har ett riktigt roligt schema för dagen. Först får jag ju blogga, sedan ska jag åka till Malmö för att göra en intervju för en tidning som jag gillar och ikväll ska jag föreläsa om hållbart ledarskap för Rotary i Malmö. 

Tisdag

I morgon kommer jag att vara i Sjöbo hela dagen och jobba för innovationscenter för landsbygden.

Onsdag

Onsdagen innebär en välbehövlig dag på hemmakontoret, då är det nämligen dags att återgå till tentapluggandet. Kan inte med ord beskriva hur gärna jag vill ha det här överstökat, hähä.

Torsdag

Plugg på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag bli intervjuad om umbärligt och högkänsligt ledarskap, kommer att bli riktigt roligt!

Fredag

På fredagen åker jag till Malmö för seminarium om transinkluderande arbetsplatser hos Jämställt Skåne och några möten. Utöver det? Då är det pluggande som gäller.

Cat
En som har varit duktig sur under dessa dagar av tentaplugg är dock den här damen. Hon har varit så nöjd med att ha sin matte i soffan och sängen i flera veckor!

Vad som kommer här på bloggen är ännu lite oklart. Men en sak som är säker, det är att jag har artikelidéer som de räcker fram till midsommar typ, haha. Ska bli riktigt roligt att få börja förverkliga dem om att inte bara samla dem i min “att-skriva-lista”! Och det är planerna för  min vecka det. Hur ser dina ut? Och hur har har året börjat att för dig?