Vi ses om två månader!

Hejsan, hur är det med dig? Jag måste erkänna att jag känner mig aningens gråtmild just nu. Å ena sidan så längtar jag galet mycket tills i morgon när jag vaknar och inte har några som helst måsten förutom att göra klart min sista delkurs inför min examen. Å andra sidan så kommer jag att sakna att umgås med er här. Två månaders semester är helt galet lång tid – har inte varit ledig så länge sedan… Ja, vem vet? Haha.

Semester
Jag ser så fram emot att få mest skrota runt och göra lite vad jag känner för. Behöver vara utan krav och prestation en stund.

Medan jag är borta…

Visst, det kommer inte att komma upp några nya artiklar och inlägg medan jag är ledig. Men det innebär ju inte att här är tomt bara för det. Tvärtom…

Följ Facebook-sidan!

Det finns nu exakt 1050 inlägg och artiklar här på på bloggen och jag har faktiskt gjort så att jag har tidsinställt ett gäng av dem på Bossbloggens Facebook-sida nu under sommaren. Så vi nio varje tisdag, onsdag, torsdag och lördag ska det publiceras artiklar där. Missa inte det!

Lyssna på Mentalt Starkt Ledarskap

Sommartid är väl ändå synonymt med podcast-tid? Så passa på att lyssna igen alla de sju avsnitt som vi har släppt av Mentalt Starkt Ledarskap nu under våren. Och passa gärna på att önska ämnen som du vill att vi pratar om sen i höst!

Och mer därtill…

Sedan är det såklart också fritt fram att botanisera runt på egen hand här på bloggen. Här finns över 150 olika artiklar inom kategorin Ledarskap, över 80 olika om karriär och givetvis också en massa spännande intervjuer i Möt en Boss. Genom åren har jag gjort ledarskapsanalyser i Harry Potter, The Crown, Star Wars, Game of Thrones och mer som bjuder på en lättsam läsning.

Så här finns att läsa om du blir rastlös och behöver input i sommar!

Grateful
Tack snälla fina du för att du hänger här med mig och jag hoppas såklart att vi ses i höst igen!

Jag kommer att saknar er men vi ses som två månader!

Sist men inte minst vill jag säga tack för att du har hängt med under ännu ett halvår. Tack för att jag får jobba med dig oavsett om det gäller bloggen, rådgivning, föreläsningar, utbildningar, Bossbrudar eller Mentalt Starkt Ledarskap. Tack för alla fina samtal, kontakter och lärdomar och jag ser redan fram emot allt kul vi ska hitta på hitta på i höst! Våra samtal som vi har här, via mejl, DM och i det analoga livet tack vare bloggen betyder så mycket för mig och jag ser fram emot den 31 augusti för då kommer jag tillbaka hit igen. Under denna tid kommer jag att var helt utloggad från sociala medier så om det är något som inte kan vänta tills dess – kontakta mig via sms på 0768 – 93 77 23. Jag hoppas du också är här då och att du får en fantastisk fin sommar!

Föregående

Slutspurten

Nästa

Tjohooo! Guess who’s back?

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Pia

    Har nu äntligen fått tummen ur och lyssnat på er nya podd. Det blev avsnitt sju jag lyssnade på och vill bara säga att ni är jätteduktiga!

    • Clara Löfvenhamn

      Vad roligt Pia, tack så jättemycket! Är så glad över att vi har börjat podda och berätta gärna när du har lyssnat på resten med vad du tycker 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se