En vecka mitt i hösten

Hejsan! Hur mås det? Med mig är det bra tack. Hade en så mysig kväll igår med vänner som kom över, spelade respektive och hängde i soffan. Plus att jag fick spela VR, haha. Är som besatt av det och tänker på det flera gånger om dagen. Dessutom förlängdes mysigheten med att lillebror stannade kvar här så nu sitter jag i tornrummet och jobbar och hör grabbarna sitta och fnissa åt en tv-serie på nedervåningen. Ska vi kika på en vecka mitt i hösten har sett ut?

En bild från en vecka mitt i hösten
Det är mycket som händer på hjärnkontoret nu och jag ser så fram emot att få dela med mig av det till er så snart jag kan!

Tillbakablick

Den här veckan har gått så fort och så långsamt på samma gång. Har dels fokuserat på att dels återhämta mig från helgens jobb. Dels på att jobba ikapp mig själv i nuet. Samtidigt har jag också en del strategiska frågor för framtiden som behöver uppmärksamhet så det är spännande. Detta parallellt med mina studier som utvecklar mig mycket just nu gör att min egenutveckling just nu känns massiv om än på ett bra sätt.

Veckans bästa

Att få arbeta med personer som får en att blicka inåt, rannsaka och ifrågasätta sig själv och ens handlingar med välvilja och omtanke. Fasiken så fint det är alltså. Sedan var det också så fint att få besök av familjen i måndags, kompisfamiljen igår och idag kommer (den friska delen) av min familj igen för att fira lillebror som fyllt år. Plus att jag i veckan fick äta middag med en av mina närmsta vänner och det var så fint. Lyxigt värre!

Window cat
Den här lilla är för söt. Hon har varit så nöjd med att jag har jobbat mycket hemifrån den här veckan och så fort jag har gått ut så har hon legat i fönstret och stirrat på mig tills jag kommer in igen och myser med henne.

Veckans sämsta

Hmm, kan nog inte komma på något som känns direkt dåligt? Jo, möjligtvis då att jag fortfarande ligger back med en del saker som jag vill göra. Den känslan suger.

Veckans utmaning

Att behålla lugnet när man egentligen vill jobba tio timmar om dagen för att hinna runt och inte kan eller får göra det. Det är så nyttigt och jag ser ändå att jag blir bättre och bättre på detta.

School
Har också satt tänderna ordentligt i skolarbetet under veckan och har fått se hur allt jag trodde jag kunde om sociologisk teori smulas sönder i småbitar, haha.

Framåtblick

Ska jobba klart det sista för idag. Sedan blir det nog en promenad och lite brädspel innan familjen trillar in. Hade tänkt att jag skulle plugga men sparar nog det till i morgon istället.

Veckans ledarskapstanke

De flesta tankar som jag har haft förtjänar faktiskt sina egna bloggartiklar och inlägg. Men ja, en av dem har varit hur viktigt det är att rannsaka sig själv som ledare, det ständiga reflekterandet. Det kan vara så jobbigt men så nyttigt det är på samma gång!

Hur har din vecka varit?

Föregående

En kolsvart outfit och lövdans

Nästa

En höstlista

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Stella

    Ha så mysigt ikväll och hälsa oss från kräkstugan, hihi! Tur du inte packade undan luftmadrassen, hehe

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se