Vart tog den här veckan vägen?

Hejsan, hur är läget? Jag är lite trött och sliten idag eftersom jag åkte migrän igår eftermiddag men annars är det fint. M jobbar och jag och TicTac ligger i soffan och latar oss. Skön arbetsfördelning, hehe. Annars undrar jag mest vart den här veckan tog vägen. Pang, bom var den över. Hur gick det till?

Hello

Tillbakablick

Veckan har överlag varit bra tycker jag. Den blev som vanligt mer uppbokad än vad jag hade tänkt mig. Är verkligen jättedålig på att låsa in mig för att skriva när det vankas trevliga, sociala grejer. Samtidigt är det otroligt berikande att vara ute och socialisera att det blir värt att hinna skriva lika mycket.

Veckans bästa

I vanlig ordning så är det alla möten och givande samtal som toppar veckan. Har hunnit hänga både på MINC, Pitch bar, äta lunch med Nina en dag och igår kom en en kär vän från ungdomen över med hennes barn för att äta lunch och manikyr. Fika och varumärkessnack med Carro och två olika intervjuer till bloggartiklar har det också blivit. Himla fina grejer med andra ord!

I torsdags så hängde jag på Pitch Bar och eftersom det innebar så sjukt trevliga och intressanta diskussioner om ledarskap, världsekonomi och framtidens affärsliv så fick jag snällt nog låna ett skrivbord för att göra intervjun som jag hade bokat in. Foto: Julia Lyko, Box Space

Veckans sämsta

Att det känns som att jag står och stampar i mina olika projekt för tillfället. Det är inte alls särskilt sant, för det händer saker hela tiden och jag får saker gjorda varje vecka. Men ja, känslor är inte alltid så rationella. Därför har jag börjat skriva upp allt jag gör om dagarna då får jag riktiga argument till att bemöta den där jäkla känslan av otillräcklighet.

Veckans utmaning

Se ovan? Annars är stundens utmaning att försöka skriva detta med en hand eftersom katten ockuperar hela min höger arm. Eller nä, det får vara väntetiden för att ordna med pressbilder från HBO. Eftersom jag är som jag är har jag nämligen mejlat dit och bett om att få låna pressbilder till min Game of Thrones-artikel  som var tänkt att publiceras i veckan. har dock inte fått svar från dem än så jag har faktiskt valt att hålla på artikeln tills jag har bilder som jag vet att jag får använda. Så vi får tyvärr ge oss lite med tåls med den: vilket är en grym utmaning för någon som saknar tålamod, hehe.

Work in progress

Min vackra poddkollega har jag ju fått hänga med också! Äntligen börjar hon bli friskare i sin fot så vi kan ta upp poddbollen igen. Processen är igång och om allt går som det ska så kommer den i mitten på augusti.

Framåtblick

Idag väntar en lugn ledig dag och senare vankas det spelkväll. Det ser jag verkligen fram emot. Ska nog ta och baka en av de tre saker jag kan under eftermiddagen för att fira det: nämligen ananaspaj.

Veckans ledarskapstanke

Läste den här debattartikeln om unga ledare och ledarskap i veckan och vill tipsa er om den! Tyckte den hade flera pangbra poänger bland annat hur man som ung chef inte är formad av gamla regler och att mångfalden hade förbättrats om åldrarna i chefsleden hade luckrats upp lite. Vad tror du om det? 

Hur har din vecka varit? Lugn och skön eller med mer intensivt anslag?

Föregående

Så skriver du pitch-mejl #likeaboss

Nästa

En regnig arbetsdag i juli

2 Kommentarer

 1. Profilbild

  Vilket bra tips, att skriv ner allt man faktiskt får gjort – och inte bara det man planerar att göra.

  Intressant artikel, jag håller helt och fullt med om synsättet att chefen ska vara en inspiratör och en möjliggörare. Om flera bolag skulle anamma detta tänket tror jag att motivationen och produktiviteten hos medarbetarna skulle öka enormt, en win win alltså 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Det är väldigt tacksamt de dagar som man känner att ens att-göra-lista står en upp i halsen kan jag säga. Blir lätt stressad annars eftersom mina förväntningar på allt jag ska hinna göra inte alltid är helt rimliga 😉 🙂

   Och absolut är det är win-win! Precis som med allt ledarskap som fungerar bra på riktigt. Då mår organisationen bra på alla sätt och visar inte bara upp en snygg fasad 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se