Hejsan! Hur är det? Med mig är det bra tack med tanke på omständigheterna och ännu bättre eftersom jag idag har fått en dag ute i solen ute i vår trädgård. Den gjorde riktigt gott för själen. Annars, vad säger man ens om den här veckan? Vilken medeltidsröra för att citera en klassisk Disney-film.

Vad säger man ens om den här veckan?
Vår lilla sjö var väldigt blå en kväll i veckan, så vackert!

Tillbakablick

Under den här korta arbetsveckan som jag hade (började ju jobba i tisdags tekniskt sett) så har i princip alla mina föreläsnings- och utbildningsuppdrag ställts in eller skjutits fram. Svåra och tråkiga beslut har behövts fattas, nya idéer har börjat spira, bloggen har gått sönder och blivit lagad igen och processer har startas och rullat på. Plugget är utmanande deluxe och jag har varit känt mig glad, orolig, än mer glad, tillfreds och grubblande om vartannat.

Veckans bästa

Min bättre hälft är alltid bäst men den här veckan har han värmt mitt hjärta lite extra utan någon särskild anledning alls. Sedan är jag också innerligt tacksam för Bossbrudsteamet som är fantastiska, min förmåga att tänka framåt och fina kompisar som jag har fått prata ikapp med i veckan. Sedan var det också superkul att få göra mitt livs första livesändning i och med Bossbrudar också! Det blir det definitivt fler av framöver. Sedan är jag såklart också glad för feedbacken jag har fått på veckans artiklar: är alltid fint att få höra att de känns relevanta.

Happy
Var så pepp och glad efter att vi kört en livesädning, hade noll aning om vad jag gjorde men kul var det.

Veckans sämsta

Alla varsel och hur detta slår mot oss småföretagare och arbetsmarknaden. Det är så sorgligt hur den här typen av ekonomiska skeenden slår mot de mest utsatta först.

Veckans utmaning

Mina studier, har kört fast lite och det frustrerar mig något djävulskt. Men, men! Det är bara att kämpa på.

Flowers
Det är helt underbart att få upptäcka vad vi har här i vår trädgård nu alltså. Både påskliljor, skillor och vitsippor bor visst här!

Framåtblick

Eftersom jag märker av min astma en del nu på grund av pollen så har alla happenings för helgen bokats av. Tanken var annars att träffa vänner med barn och personer som inte ska drabbas av några infektioner men jag vågade verkligen inte chansa på något även om jag inte känner mig det minsta sjuk. Idag så har vi varit ute och fixat i trädgården hela dagen (så ljuvligt!) och ikväll blir det nog en Ghibli-film. I morgon ska det pluggas och städas här hemma.

Veckans ledarskapstanke

Tveklöst hur viktigt ledarskapet är i kristider! Det är lätt att vara ledare när allt är bra, alla mår bra och allt funkar men i tider som dessa kan det vara riktigt obekvämt och obehagligt samtidigt som det blir viktigare än någonsin.

Hur har din vecka varit? Hur har du och din organisation påverkats av allt som händer nu?