Hej, hej! Hur står det till? Med mig blir det bättre och bättre. Fascinerade hur livet funkar. Upp och ner, ner och upp. Är så tacksam att detta känns som en kortare tillfällig svacka. Vet hur det kan kännas att vara omgiven av konstant mörker. Hoppas att några lediga timmar i solskenet med min kärlek kan återställa mig till mina vanligare energinivåer.

Ibland är livet bara upp och ner, ner och upp

Börjar seriöst fundera på att jag drivs på solceller. Känns som att jag laddar energi tusen gånger mer effektivt om jag får ligga platt på gräsmatten i solskenet.

Upp och ner, ner och upp

Veckans avsnitt av How to Become an Entrepreneur är, som ni nog förstår, rätt så färgad av veckans deppighet. Kändes rätt så läskigt att spela in när man inte är i form för det och även om jag aldrig skriver något manus så kände mig mig fett svamlig. Så får det va! Här är veckans avsnitt:

För att följa Bossbloggen på YouTube och se gamla avsnitt av How to Become an Entreoreneur: klicka här!

Vill verkligen tacka för all pepp som jag får bara genom att logga in här på bloggen. Det är så himla fint att få lära känna er och att få vara sig själv även i detta forum. Pallar inte klistra på det glada leendet 24/7 för att upprätthålla en glansig fasad. Ogillar glansiga fasader. Det säger så lite om hur insidan ser ut och det är trots allt den som är mest intressant!

Hur har du det just nu? Är det upp, ner, rättvänt eller upp och ner?