Så kan vi sammanfatta känslan som jag hade efter sjukgymnastiken i tisdags: två steg fram och ett steg bak. Var helt kaputt hela dagen igår. Men! Idag har jag som tur var mått mycket bättre igen. Inte hundra men bättre. Vilket har behövts. Har så mycket jobb som har hängt över mig. Hur mår du idag?

Hi!

Var så glad efter mötet jag hade i förmiddags. Är så givande att få träffa ännu mer erfarna entreprenörer och höra om deras företags- och ledarskapsresor alltså.

Först har jag jobbat med Boken större delen av dagen och nu är mitt synopsis bara en korrläsning ifrån att skickas in. Ska bli så infernaliskt spännande att se vad den får för respons. Sedan har det förstås varit en del arbete med Stressgäris, Bossbrudar, svara på kommentarer och några mejl. Har gått från 45 till 23 nu så det börjar likna något, hehe. Så, nu ska jag stänga ner datorn. Är inte helt färdigjobbad än men resten kan jag göra analogt så ska göra det i väntan på maten. Finns en risk för lite kvällsjobb men ja, förhoppningsvis går det kvickt.

Så ser det ut här en torsdag mitt i veckan. Fast, det är väl förstås närmare slutet på veckan nu. Är det onsdag man säger så om egentligen?