God morgon! Hur är läget? Med mig är det strålande tack. Börjar dock undra vad som händer. I lördags vaknade jag ju halv sju av egen maskin. Idag klockan sex. Who am I? Dock blir jag glad för det. Även om jag starkt motsätter mig bilden av den framgångsrika entreprenören som skuttar upp klockan fem och springer fem mil, mediterar och skriver tjugo sidor av sina memoarer före frukost så gillar jag mornar. Eller ja, i alla fall så länge jag får sova tills jag har sovit klart.

Annars har helgen varit störtskön. I lördags såg vi ju West Side Story på Malmö Opera vilket varmt kan rekommenderas. Ironiskt nog kändes den mer aktuell än någonsin. Sedan bestod söndagen av att titta på hus, storstäda och skriva hemtentans första fjärdedel. Är hela två veckor kvar innan hemtentan ska in så är inte bråttom men ändå skönt att ha den påbörjad så tidigt som möjligt.

The lake

När vi var ute och på äventyr igår så passade vi förstås också på att promenera runt en del och hängde bland annat en kort och kylig stund vid en gullig liten sjö. Hur fint? Natur är lätt en av de viktigaste parametrarna för vårt framtida boende.

Trägen vinner

Nu på morgonen så fick jag en påminnelse om att trägen vinner och det var precis vad jag behövde höra för hela den här veckan kommer att spenderas inne i skrivbubblan. Förutom hemtentan så har jag en stor lämning till en kund för ett av de få skrivuppdrag som jag gör. Dessutom så behöver jag skriva en massa för bloggen. Andra saker som jag ska hitta på är att: bokföra, boka in en massa möten, ha ett möte och några bloggintervjuer. Kommer med andra ord att varva mellan olika skrivuppgifter och att sitta hemma med att hänga på kontoret, i Malmö och på caféer för att hålla inspirationen uppe.

Det här med att förverkliga sina drömmar är verkligen ingen quick fix. Jag har kommit långt på den tid sedan jag startade bloggen men som vi pratade om i förra veckan med att nå sina mål tar det tid att bygga något från grunden. Men det är bara att fortsätta ta en vecka i taget!

Med det konstaterat är det alltså dags att tända flitens lampa. Trots min skrivbubbla så ska fortsätta följa den struktur som jag berättade om i förra veckan så det är bara att sätta igång dagen. Hur ser dina tankar och planer ut för veckan? Vad ska du hitta på?