God morgon! Hur är läget? Med mig är det fint. Är lite morgontrött men hey, det är väl knappast något nytt. Vi somnade i en hög på soffan igår och när vi sedan vaknade runt ett och masade oss mot sängen blev någon klarvaken. Och sedan var hon det till klockan fem på morgonen typ. Men ja, fick sova några timmar efter det så det var ju alltid något. Den här veckan har verkligen haft sina toppar och dalar och två saker är säkra: det har varit intressant och det ska bli skönt med helg.

Den här veckan har haft sina toppar och dalar men att vara med i radion var definitivt ett av de roligare gigen
En varm selfie från radiostudion.

Tillbakablick

Well, måndagen började med fin fart. Sedan åkte jag på en mild förkylning och fick ligga platt tisdag och onsdag. Väääldigt dålig tajming. Som tur var hjälpte vilan och jag kunde jobba på torsdagen och fredagen igen. Dock fick tempot bli lite högre för att hinna runt med allt.

Veckans bästa

Det har varit grymt kul att få köra radio, poddintervju, gå på boklansering och göra andra intervjuer under dagarna som jag har kunnat jobba. Har dessutom fått göra flera roliga intervjuer till bloggartiklar som jag ser så fram emot att få skriva och publicera för er framöver.

Crêpes
Träffade lillebror med och åt detta ljuvliga…

Veckans sämsta

Förkylningen! Fasiken vad tråkigt det är att bli sjuk. Och alltid olägligt.

Veckans utmaning

Alltså, den här veckan har de varit flera. Flera, rätt så stora och rätt så dryga. Några mer bittra än andra och i tisdags och torsdags kände jag mig så uppgiven och less. Som tur var hjälpte det att var ledsen och tjurig en stund och sedan kickade mitt jäklar anamma in igen. Så nu har jag börjat hitta lösningar på de flesta av dem i alla fall.

Rönnbärsgelé
Passade också på att koka rönnbärsgelé för första gången någonsin i veckan. Blev himla gott!

Framåtblick

Den här helgen är så efterlängtad. Vi har noll planer alls förutom att hänga i trädgården och laga god mat. Hur härligt låter inte det? Mackan har redan varit i gång i flera timmar och fixat och donat i trädgården och jag ska strax ut och joina honom.

Veckans ledarskapstanke

Igår eftermiddag så läste jag den här nyheten hos SR om Albin, 15 år, som är fotbollsdomare och avvisade en vuxen ledare som betedde sig illa under matchen. Den vuxne mannen skrek högt och ifrågasatte hans domarbeslut och till slut så avvisade Albin honom. Tyckte det var otroligt föredömligt och gillade Albins citat för att peppa andra unga domare till att säga ifrån:

– Man måste inse att det inte är farligt och det är bara att bestämma sig. Du kommer att bli uppbackad, säger Albin Persson.

Och ja, det får avsluta den här lördagslistan. Hur har din vecka varit?