För tio år sedan svarade Sandra på en blogglista och nu gjorde hon det igen. Sjukt fint tänkte jag och bestämde mig för att göra det första gången nu och så ser vi om det blir en andra gång om tio år. Så här kommer den, tio års-listan!

Hello
Tänk att jag har bloggat i fyra år i sommar? Galet vad tiden går. Inte konstigt att vi har mer än tusen inlägg här nu, haha.

Tio års-listan

Vad gjorde du för tio år sedan?

Jag var 25, levde och arbetade intensivt, hade läst mitt första år på ledarskap och organisations-utbildningen och hade ingen aning om allt skulle bli annorlunda bara några månader senare när samtalet kom om att farmor hade dött.

Vad gjorde du för ett år sedan?

Liknande det jag gör idag, pluggade och jobbade! Kan dock se nu hur mycket lugnare det var då, hahaha.

Fem snacks du gillar?

Västkustchips med havssalt, chilinötter, ostkrokar, popcorn och fillidutter.

Fem sånger du kan hela texten till?

  • Demian: Man får vara glad att man inte är död
  • Cash: I won’t back down
  • Maskinen: Segertåget
  • Sia: Unstoppable
  • Den blomstertid nu kommer
Wondering
Gällande den sista frågan kom jag precis på mig själv med att jag, för tio år sedan, nog hade sagt att jag aldrig kommer ha något brunt på mig. Är fortfarande inte ett stort fan av den färgen men ja, ni ser hur jag har sett ut idag. Hähähä.

Fem saker du skulle göra om du var miljardär?

Om jag var miljardär skulle jag se till vi blir skuldfria, stötta personer i min närhet ekonomiskt, investera i mitt företag, fastigheter och bli affärsängel så att jag dels stötta (unga) personer som behöver cash och kontakter för att förverkliga sina drömmar men också organisationer som gör världen till en bättre plats för fler. Hoppas dock inte att jag måste bli just miljardär för att kunna göra mycket av det där.

Fem dåliga vanor?

Kan svårigheten att befästa vanor räknas som en dålig vana? För i så fall har jag den, hahaha. Men annars så slöscrollar jag lite väl mycket, är rädd som tusan för spindlar, styr för många projekt samtidigt och är dålig på att svara på sms och meddelanden.

Fem saker du gillar att göra?

Hänga med M i trädgården och fixa och dona, sola, umgås med kompisar, spela tv-spel och äta god mat.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa?

Jag har inte på mig för många olika färger eller för mycket mönster samtidigt. Leopardmönstrat eller djurprint överlag går bort. Vet inte varför egentligen för det är snyggt på andra men det blir lite too much för min smak. Skulle inte heller ta på mig, eller köpa, tubsockar, mom jeans eller ha jeans under klänning.

Vad säger du? Vad har du för favoritsnack och finns det något klädesplagg du aldrig skulle ha på dig eller köpa?