Hejsan! Hur är det med dig? Med mig är det finemang! Efter ett drygt dygns ledighet mår jag jättebra och ännu bättre av att jag fick hoppa upp tillbaka på hästryggen igen. Vilken skillnad det gör för en psyke att få göra saker man älskar och mår bra av. Den här veckan har ju varit konstigare än konstigast och allt än vanlig men vad sägs om en liten tillbakablick ändå?

Lake
Jag försöker verkligen kompensera allt jobb- och pluggfokus nu med att göra sådana där små saker som känns mysiga och vardagsglada. Som att passa på att ta ett dopp i sjön när jag plötsligt blev sugen på det. Jättekallt och därmed kvickt men najs efteråt.

Tillbakablick

Ja, den började ju med en “ledig” dag eftersom livet behövde få utrymme på ett sätt som berör. Efter att mitt konsultuppdrag avverkats dök jag huvudstupa in i uppsatsen och vid halv två-isch på onsdagsmorgonen skickades den in. Sedan fick jag ju vara lite kompensationsledig på onsdag förmiddag för det och sedan har jag jobbat och varit ledig om vartannat tills igår då det råkade bli hela dagen ledigt.

Veckans bästa

Förutom lättnaden att ha skickat in uppsatsen, att få hänga med min bättre hälft så har veckans familjehäng varit guldkantat. I onsdag kom syrran, min systerdotter och deras vän förbi för en fika och igår sågs vi igen i stallet för att syskonbarnen och jag skulle få rida lite. Som jag har längtat efter det, satt och fånlog mest hela tiden och skönt nog så verkar jag inte ha en baksmälla i antågande idag heller. Woop, woop! Sedan värmer såklart all fin feedback på veckans poddinlägg riktig gött med.

Spring
På min lediga förmiddag i onsdags var vädret tio poäng och det var så underbart att äntligen få pyssla lite i trädgården och bara göra det. Annars är det tyvärr så att skolarbetet ligger och tuggar i bakhuvudet men efter varje inlämning får jag en stund mental paus. Hur vackra är inte dessa penséer?

Veckans sämsta

Hmm, kan inte komma på något som har varit dåligt i veckan? Visst jag har ont i armarna och händerna men det är ändå på en hanterbar nivå. Jag har tveklöst haft dippar måendemässigt med migränkänning och illamående men det är ju typ glömt så snart det har passerat.

Veckans utmaning

Haha, det är såklart uppsatsen. Jag använder ju mig en teori som jag aldrig hade hört talas om innan i det här arbetet och två analysmetoder jag kände till men aldrig använt. Rätt spännande eftersom det innebär att jag får läsa och testa mig fram kring hur de bör användas och hur jag ska kunna applicera dem på mitt eget material. Så vi får se om och hur det går i slutändan!

Riding
Vilken lycka det var att få vara tillbaka i sadeln även om jag såklart inte orkade risa så mycket eller på den nivån som jag vet att jag brukar prestera på. Tänkt att jag och den här lilla tjejen har känt varandra i arton år nu.

Framåtblick

Efter att ha skrivit klart detta är planen att plugga några timmar, sedan blir det faktiskt kompishäng och DnD. I morgon blir det än mer plugg!

Veckans ledarskapstanke

Jag får rätt ofta frågan om olika ledarskapspoddar och det är är såklart ruggigt roligt att från och med nu kunna tipsa om Mentalt Starkt Ledarskap. Men för dig som vill lyssna runt ännu mer så skrev tidningen Chef för några veckor sedan en lista med ett gäng olika ledarskapspoddar att lyssna på – hittas här. Bra tips!

Och ja, det var min vecka det. Inte konstigt att jag känner mig lite all over the place kanske för det är mycket som händer på samma gång nu. Brottas lite med känslan kring att vara lite överallt och ingenstans just nu och jag tänker att skriver mer om det i ett eget blogginlägg i morgon!

Hur har du haft det i veckan? Bra, dåligt eller mittemellan?