God morgon! Hur står det till? Här är det ganska så mörbultat faktiskt. Min massör bearbetade mina armar på djupet igår och ja, det både känns och syns idag. Har blåmärken längs med de musklerna som ställer till mest problem nu längs med både under- och överarmar nu. Det i kombination med att jag känner mig överhopad med jobb har lett till att jag kommer att ha “there is no time” som mantra den här veckan.

Jag menar, tiden är trots allt ett påfund. Något som vi har hittat på och som ofta får ta överhanden av vår vardag. Så när det känns som om jag har omöjligt mycket att hinna med brukar jag lägga bort allt fokus på klockan medan jag jobbar. I stället för att tänka “jag behöver göra detta och detta före då och då” så tänker jag på listan med arbetsuppgifterna som behöver bli klara, rangordnar dem i viktighetsordning med pauser emellan dem och så får de allt fokus utan att jag tittar på klockan överhuvudtaget. Blir ofta så mycket mer effektivare och får mer gjort när jag inte inleder en fight mot klockan. Alltså, there is no time.

2020-02-03_10-43-45
Har en hel rad av blåmärken längs med under- och överarmarna och jag insåg precis att det påminner mig om tiden när jag dansade poledance. Då var jag alltid blå på insidan av armarna, haha.

Måndag

Hehe, jag vet inte om jag har sagt det någon gång (tror det though) att det är rätt ofta som mina veckoplaner blir ändrade. Well, bara nu när jag skrev denna text hände det. Hann nästan skriva klart innan jag insåg att min kropp inte kommer att fixa en heldag inne i Malmö med att släpa på ryggsäck och sitta upp och jobba. Är för slutkörd i musklerna. Så blev till att stuva om lite och jobba hemifrån från sängen idag så jag får vila fysiskt några timmar och sen åker jag in till Malmö för att träffa Alex och gå på Mingelmässan. Ser fram emot det!

Tisdag

Jobbar för Innovationscenter under dagen och på kvällen har vi teammöte med moderatorerna för Bossbrudar. Blir en lång dag med andra ord så kommer att jobba med många pauser och förmodligen ta halva dagen hemifrån för att spara på kroppen.

Onsdag

Tar sovmorgon efter tisdagens kvällsjobb och sedan pluggar jag under eftermiddagen och på kvällen är det äntligen dags för Bossbrudsträff i Malmö. Tjoho på den! Kommer bli så kul.

Torsdag

Plugg, plugg, plugg och så lite jobb däremellan typ.

Fredag

Samma som torsdagen. Senast den här veckan behöver den sista delen av min tenta vara inlämnad och därför kommer den att kräva m-y-c-k-e-t fokus de kommande dagarna.

There is no time, there is only the present
Den här lilla är också rolig. Skulle ta bilder till bloggen och hann inte ta en enda innan hon kom för att stj… Jag menar hjälpa till. Och ja, det gick ju bra. Typ.

Här på bloggen då? Ja, här kommer det också hända grejer. Dels blir det ett nytt avsnitt i Fuck Up Stories och så tänkte jag också försöka sammanfatta mina mål och ambitioner för det kommande året.