God afton, hur står det till? Med mig är det ganska så bra tycker jag. Är rätt så trött och aningens skör men det är okej. Idag fick vi äntligen tid och ork över till att städa upp här hemma, vi har umgåtts med varandra och vänner och jag har spelat en massa tv-spel. Det har varit en bra helg med andra ord och en fin avslutning på den här veckan som har utgjort den första halvan av slutspurten!

On my way
Var i Malmö i veckan och lyckades fånga en bild när jag stod och väntade på bussen. Tror grannarna att jag är galen som fotar mig själv med självutlösaren vid busshållplatsen? Antagligen. Orkar jag bry mig? Verkligen inte.

Tillbakablick

Den sista jobbveckan är överstökad och jag har hunnit med… Snudd på hur mycket som helst. Så skönt! Några punkter är kvar att beta av i morgon men jag känner mig i fas och efter att de är gjorda så är det bara de sista två sakerna i plugget och semester som gäller.

Veckans bästa

Att höstens första gig har börjat komma in, förfrågningar om roliga samarbeten, trevliga möten och känslan av att beta av sina surdegar som legat och skavt i bakhuvudet. Jag har dessutom fått en pusselbit på plats som jag undrat över länge var jag ska lägga den. Mejlen är nästan tömd. Jag har några sista förfrågningar inför hösten som ska skickas i morgon och sedan är det ledighet som gäller för hela slanten.

Hade dessutom en riktigt rolig intervju och så var det fint att få träffa några av deltagarna från förra veckans utbildning.

My love
En riktigt rolig sak som hände i veckan var också att vi slog cykelrekord med en runda på 8,7 kilometer. Fatta att jag cyklade så långt?! Helt otroligt och inte så konstigt att jag var trött på tisdagen sedan.

Veckans sämsta

Tröttheten som inte är nådig. Jag sover upp mot tio timmar per natt men ändå har kroppen värkt av trötthet hela veckan. Vissa dagar har huvudet knappt vaknat alls förrän till lunch men tack vare att jag har accepterat det så har jag vilat ikapp och kunnat leverera bra ändå.

Veckans utmaning

Se ovan, haha. Men jag har hanterat den bra med att vila och inte stressa upp mig över tröttheten.

Little one
Har också fått lite kvalitetstid med den här gulliga och hans lika gulliga familj. Att äta, sova middag, prata ikapp och sedan måla miniatyrer till vårt DnD utgjorde ett fantastiskt lörsdagshäng!

Framåtblick

Ja alltså, nu återstår det inte så himla mycket av den här dagen. Vet inte om jag någonsin har bloggat såhär sent förut, definitivt inte på en söndag i alla fall, men fick feeling att sitta här i matsalen med diskmaskinen på i bakgrunden och mysbelysningen tänd såhär i skymningen. Och ja, min switch ligger på laddning, hahaha.

Veckans ledarskapstanke

Har i vanlig ordning tänkt många tankar om ledarskap men en som har stuckit ut lite extra är det här med att ha en mentor tidigt i karriären. Fy fasiken så viktigt det är och trist att jag själv inte alls fattade det förrän efter dryga tio år. Att ha någon som utmanar en och hjälper en framåt är så viktigt i arbetslivet, karriären och om en jobbar som chef. Plus att det kan hjälpa en att komma dit man vill mycket, mycket snabbare än om man själv ska klara allt på egen hand. Tur att många yngre redan har fattat detta! Har du en mentor eller har du som jag flera mentorer inom olika ämnesområden?

Och ja, det var min slutspurtsvecka det. Nu är det bara en dag kvar tills semestern drar igång. Baha, är lika delar lättad som nervig som längtig efter detta! Hur har din vecka varit?