Tjenare! Hur är det? Med mig är det helt okej. Det känns verkligen att det är sista slutspurten som väntar nu inför ledigheten. Men jag har en plan och ämnar att ta mig an den ett steg i taget. Det är sju dagar kvar och de ska användas så klokt och sparsamt som möjligt.

Lyx
Efter jobbdagen i fredagen kom svärfar över på efterlängtat besök och vi firade in huset med bubbel, hemmagjord flädersaft och en god middag. Grymt mysigt!

Planerna för den sista slutspurten

Hela veckan kommer nog att präglas av att sy ihop saker. Stort som smått. Exmpelvis:

Göra sista intervjuerna för Bossbrudar och få det på plats. Ser inte fram emot urvalsprocessen eftersom det bara är fantastiskt kompetenta kvinnor som jag har fått prata med.

Ha ett uppstartsmöte med en mentorsklient, det ska bli så roligt!

Förbereda bloggartiklar för den här veckan och veckan som jag kommer tillbaka från semestern.

Rensa mejlen. Ambitionen är att de ska ner till noll i antal.

Ett nytt nummer av Ledarskapsbrevet ska skrivas och skickas ut.

Har några spännande möten som jag hoppas kommer att gå bra!

Sedan ska jag också göra ett voice over uppdrag och låna ut min röst till en filminspelning. Är SÅ exalterad över detta! Har länge dagdrömt om att få jobba med rösten på olika sätt och detta känns som en spännande debut.

Nu är det sista slutspurten som väntar nu inför sommarsemestern
Och igår kom min fina syster och hennes familj på besök. Var verkligen underbart att få hänga med kidsen och bara umgås!

Här på bloggen blir det också en samling av lite allt möjligt. Dels har det kommit in en läsarfråga som jag tror kan intressera flera av er, sedan ska vi också blicka lite bakåt på när jag föreläste i Västervik och framåt om vad semestern kommer att innebär. Plus att Bossbloggen fyller tre år nu på torsdag. Hur häftigt är inte det? Hade egentligen velat styra upp något stort i och med detta men ja, det är det där eviga dilemmat med att dygnet bara har tjugofyra timmar. Så det blir en blandning av högt som lågt alltså! Är det något särskilt ni vill att jag hinner skriva om innan sommarlovet börjar? Och hur ser dina egna planer ut för veckan?