Hello kompisar! Hur är läget? Det känns som att det var evigheter sedan vi sågs, hur har ni haft det? Med mig är det superbra. För första gången på länge har jag ägnat två hela veckor åt att vara helt ledig och njuta av det till max. Så. Himla. Skönt. När jag till slut stängde ner datorn och loggade ut från alla sociala medier så märktes det hur hårt våren ändå har tagit på mig så det var välbehövligt. Jag hann inte vila ikapp mig helt och måste erkänna att jag inte alls var särskilt sugen på att slå upp datorn när jag slog upp mina blå i morse.

Samtidigt, för att kompensera den korta semestern, så ska jag jobba halvtid nu hela augusti så det känns bra ändå. Vet inte riktigt hur jag kommer lägga upp det än om det blir några timmar varje dag eller några lediga dagar men det märker vi. Är oavsett galet glad över att få skriva med er igen! Har som vanligt en massa olika idéer och tankar som jag vill prata med er om.

Tillbaka från semestern

Glad person vid sitt nya skrivbord. Svårt att inte trivas med stuckaturer likt dessa, hehe…

Måndag

Den här dagens har ägnats åt att möblera min nya kontorsplats, försöka identifiera vad som hänt när jag varit borta och hur jag ska lägga upp min vecka. Men också skriva en artikel som jag har burit i bakhuvudet länge men inte hunnit få ner på pränt: om formella och informella organisationer.

Tisdag

Eftersom Mackan är ledig i morgon så kommer jag nog också vara det så vi kan åka och bada eller något. Var länge sedan jag badade så mycket i Sverige som jag har gjort denna sommar, riktigt härligt! Men ja, det blir en lugn start på arbetsveckan.

Onsdag

Kommer ägnas åt att skriva, skriva och skriva. Förmodligen från något närliggande café eller kontoret. Sedan ska jag också ha en kortare brainstorming session för att ta fram två olika utbildningspaket till olika kunder – grymt kul!

Torsdag

Mer skrivande, haha! Blir nog också att försöka klämma in fredagens skrivtimmar här också. Har en sista komplettering för uppsatsen som jag gjorde i våras som får all energi den här dagen.

Fredag

Förhoppningsvis blir jag klar med uppsatsen under torsdagen men om inte så kommer den att få lite kärlek under fredagen med. Annars blir det en ledig dag då med.

View

Saknar dock dessa vyer en aning. Vi prickade verkligen exakt rätt dagar att ge oss ut och paddla, var vidunderligt fint väder!

Här på bloggen tänkte jag nog helt sonika att vi skulle ta upp tråden som om ingenting hade hänt. Är så tacksam över att ni har varit inne här nästan som vanligt när jag varit borta! Plus att det här med att inte skriva på två veckor har varit väldigt effektfullt sätt att få tillbaka skrivlusten på. Sista veckorna innan ledigheten värkte jag nästan fram meningarna men nu känns det lika enkelt som vanligt igen. Så, den här veckan kommer att innehålla alltifrån artikeln som jag nämnde ovan till nästa del av samarbetsserien med Bygg ditt drömföretag och några semesterbetraktelser. Med mera.

Nog om det, nu vill jag höra hur ni har haft det sedan sist. Har det varit lugnt och skönt i sommarvärmen eller fullt upp på jobbet? Eller tvärtom för den delen?