Radioskuggans mörker har lättat

Hej allesammans, hur är läget? Här har det varit allt annat än bra de senaste dagarna. Därav den plötsliga och oannonserade tystnaden här i bloggen. Att först vara i skolan och sedan ligga utslagen i en helvetisk mensvärk tillsammans med en massa andra saker som måste bearbetas emotionellt var ingen lysande kombo. Vaknade av att jag grät av panikångest i morse. Som tur var så har jag ju blivit klokare bara det senaste året så efter en lugn morgon med promenad, lite yoga, en dusch, sambokramar och en lunch med min kärlek och en god vän så känns livet redan mycket bättre. Radioskuggans mörker har lättat.

Something green

I fredags var jag ju i Växjö och på kvällen blev det en spontan middag ute på stan med en kompis. Helt otrolig mat. Jag är så imponerad över den här lilla stadens restaurangutbud alltså, så många bra ställen som ryms här.

Måndag

Ja, den här dagen blir som den blir. Jag ska skriva en artikel om att delegera, göra en intervju för en annan artikel och göra en del föreningsjobb. Sedan får vi se om jag hinner och orkar med något mer.

Tisdag

Har ett möte ute på flygplatsen där jag tidigare jobbade så ska passa på att gå en promenad vid den lilla skogssjö som jag tycker så mycket om. Kommer bli fint!

Onsdag

Har ett nätverksmöte och sedan har jag en kund i varumärkesstrategi för sociala medier: ska bli väldigt roligt. Utöver det ska det i vanlig ordning skrivas.

Torsdag

Ska skriva samt gå på ett event på Ideon under dagen. Sedan på eftermiddagen ska jag passa lilla hundvalpen Otto.

Fredag

Utöver nätverksmöte är det än mer skrivande som gäller.

Dimmiga vidder

Och när jag reste hem igen var det ofantligt dimmiga vidder som tåget susade igenom. Så vackert!

Har några artiklar på G här för bloggen i veckan så det känns i alla fall bra. Tänker att jag överlag ska fortsätta jobba för att behålla det lugn i kroppen som jag känner just nu. Ett steg i taget. Hur är läget med er? Har saknat er i helgen så dela gärna med dig. Händer det något spännande i veckan?

Föregående

Fötterna på sofflocket

Nästa

Konsten att delegera: gör mindre och led mer

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Usch nejdå, jobbigt med sånna tunga dagar <3 Jag har också haft lite sånna och bröt ihop på tunnelbanan när jag fick en bot… :)))) Tur att man har en kille som ställer upp med kramar då alltså!

    • Clara Löfvenhamn

      Verkligen! Men som tur var är ju även de övergående. Usch, aldrig roligt att få böter! Och visst är sambokramar snudd på en mirakelkur ibland? Framförallt när man är liten och skör 🙂

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se