Radio, podd och boklansering. Bland annat!

God morgon! Hur är läget? Undertecknad mår superbra. Något trött efter helgen men det är det värt. Det var ett fantastiskt bröllop och en dundrande fest som kommer att värma hjärtat länge framöver. Sjöng en låt live med en av våra mer musikaliskt begåvade vänner och sedan hade jag och Mackan också spelat in en låt till brudparet (vilket var anledningen till att det blev så sent i fredags, hehe). Så nu är sommaren officiellt över och förbi. Det är måndag, en ny månad och en ny årstid på en och samma gång. Ser så fram emot detta och drar igång veckan med att delta i tre olika roligheter: radio, podd och boklansering. Låt oss kika på veckan!

Efter en awesome bröllopshelg är jag redo för hösten och inleder starkt med att vara med i radio, podd och gå på boklansering
Blev inte många bilder tagna i lördags men några fina blev det på mig och kärleken som levererade toppklass som toastmaster. Foto: Fia Gustafsson

Måndag

Idag jobbar jag hemifrån nu på förmiddagen, sitter som vanligt på altanen, och betar av både skrivande och administration. Vid lunch åker jag in till Malmö för att gästa P4 Extra under eftermiddagen – kommer bli kul! Så se till att befinna dig i närheten av en radio efter halv tre för att höra en välbekant stämma i den.

Tisdag

I morgon ska jag skriva nästan hela dagen faktiskt. Grymt skönt för jag har några artiklar som jag vill bli klar med. Sedan ska jag ha ett möte om höstens Bossbrudsträffar och gå på BPW’s mingelkväll.

Onsdag

Jobbar för Innovationscenter men kommer att göra det hemifrån hela dagen.

Torsdag

Hänger i Lund större delen av dagen för att jobba, besöka optikerna, träffa en mentorsklient och efter det så är det dags för boklanseringsfest för en bok som jag är med i. Känns smått overkligt så ska bli riktigt kul att få se den IRL. Berättar mer om den senare!

Fredag

Inleder morgonen med att bli intervjuad till ProLead-podden, sedan kommer jag att jobba på med att skriva och göra intervjuer till bloggartiklar.

Chillis
Igår sov vi middag större delen av eftermiddagen, hähä. Men fram mot kvällen blev det faktiskt lite trädgårdsfix också. Skördade chilli, mer hasselnötter och plockade grymt mycket rönnbär som jag ska testa att göra gelé med.

Vad händer på bloggen då? Bra fråga. Den här veckan kommer vi exempelvis få Maria Berghälls tips till millennials som vill bli chefer, men vi kommer också få ta del utav forskning som säger att kvinnor är bättre ledare än män och ett nyhetssvep. Och lite till förstås! Har en känsla av att även denna vecka kommer att gå undan…

Hur känns det inför din vecka? Är du laddad eller är det ett lugnare tempo som gäller?

Föregående

En kreativ vecka

Nästa

Tips till millennials som vill bli ledare

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Åh, nu blev jag nyfiken på att höra mer om den boken! Så spännande ju1

 2. Profilbild

  så kul att hänga med på din vecka såhär, och späääännande med allt som kommer!!

 3. Profilbild

  Sara

  Låter som en härlig vecka med lite av varje på agendan 🙂 Roligt att träffa er i lördags! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se