God morgon! Hur är läget? Själv slits jag mellan att säga toppen och avgrundstrött. Kan man vara båda sakerna på en gång? Det är i alla fall bättre än gårdagen även om tröttvärken fortfarande sitter i. Känns med andra ord sjukt fint att ta lite påsklov snart!

Meeting

Tog en snabb och spontan fika med syrran som var i stan och vi skrattade så vi grät åt våra respektive skidresors bravader.

Tillbakablick

Vet inte vad jag ska säga om veckan – det var inte mycket som blev som jag tänkte mig. Men så kan det ju bli ibland.

Veckans bästa

Att få sitta och jobba med brudarna igår, jag har verkligen världens bästa kollegor, att spontanfika med syrran och hänga med fästmannen i soffan om kvällarna. Men också veckans tur till Plantagen som resulterade i att vi idag ska plantera om snudd på alla växter i hushållet.

Malmö

Malmö visade upp sig från sin bästa sida i måndags!

Veckans sämsta

Helt klart måendet efter sjukgymnastiken. Samtidigt blir jag glad över att det blir bättre och bättre. Första gången mådde jag kass i nästan en vecka, andra gången fyra dagar och nu verkar det ju bli tre dagar. Känns ändå optimistiskt!

Veckans utmaning

Att inte låta mitt dåliga humör spilla över på alla håll och kanter. Kan väl säga att det har varit varierande framgång på det planet, hehe.

Meeting

Sedan så hade jag ju också min kvartalskonferens för mig och min verksamhet. Alltid nyttigt att skärskåda sitt eget arbete rejält i sömmarna!

Framåtblick

Nu väntar faktiskt några dagars ledighet. Kommer inte ens att blogga förrän på en dag med hemmapyssel och sedan familjemiddag. I morgon väntar en kväll operan och förutom en fika här och där så blir det väldigt, väldigt lugnt.

Veckans ledarskapstanke

Att det verkligen inte går att bli fullärd som ledare. Det kan låta självklart men jag blev påmind om det i veckan när jag läste ett mejl från er läsare som befinner sig i en knepig situation. Det finns verkligen alltid nya perspektiv och faktorer som påverkar lägena vi befinner oss i.

Så nu mina vänner stänger jag ner för lite påsklov. Så förhoppningsvis är jag både piggare och fräschare när vi hörs på tisdag igen! Om inte annat kommer våra krukväxter att må prima, haha.

Vad ska du hitta på i påsk? Blir det lugnt och ledigt eller fullt upp?