Hallå! Hur har du det? Med mig är det sådär. I måndags var jag så förnöjd och såg fram emot veckan där jag i lugn och ro skulle kunna beta av allt det sista inför jullovet. Well, istället åkte jag på otursamma dagar och inget blev som jag tänkt mig.

Det har varit otursamma dagar här, helt klart
Var sådär munter när jag insåg att det här med armarna inte blev bättre utan tvärtom bara sämre.

Tillbakablick

På måndag kväll började jag få konstigt ont i ena armbågen. I tisdags fick jag ännu ondare i den vänstra. På onsdagen svullnade händerna upp och jag hade skärande smärtor i båda armarna och bara grät för att det gjorde så ont. Jag har inte upplevt något liknande förut och det verkar som att jag har åkt på dubbla tennisarmbågar. Fint nog har jag en tid hos en arbetsterapeut redan på måndag och fram tills dess är det smärtstillande och vila som gäller. Kan använda armarna lite men inte mycket och inte utan att det skär i dem och händerna. Så vi kan ju milt konstatera att det inte blev som jag tänkt mig!

Veckans bästa

Även om jag har ont så är det himla mysigt just nu. Jag halvligger i kökssoffan hos svärmor och skriver detta medan de andra gör kroppkakor och försöker lösa musikkrysset. En annan ljusglimt har förstås varit M och hur han har tagit hand om mig nu när jag varit dålig.

Tower
En av sakerna som förmodligen bidragit till mina armbågar är att jag storstädade huset på söndagen och skruvade ner och sålde kattklösträdet som huserade i tornet innan. Så nu är här ekande tomt!

Veckans sämsta

Haha, den är nog rätt självskriven.

Veckans utmaning

Har tveklöst varit det mentala. Jag tycker att jag brukar vara rätt mentalt stark men den här veckan, när jag har haft som ondast, har jag verkligen varit ett gnälligt och ynkligt vrak. Nothing pretty about that kan jag säga. Som tur var känner jag mig betydligt friskare och mentalt starkare nu igen när den värsta smärtan har gått över även om det förstås är frustrerande att inte kunna göra särskilt många saker som man brukar. Blev också överraskad över hur sårbar och förödmjukad jag kände mig när M behövde mata mig för att jag inte ens kunde äta själv. Det är mycket man tar för givet när man är frisk och hel.

Cat
Veckans mysterium har lätt varit detta. I går låg jag i sängen och hör plötsligt katten ge ifrån sig ett väldigt regelbundet: “mjau” *dunk* “mjau” *dunk*. Hasade mig upp och fann honom här där han stängt in sig i duschkabinen.

Framåtblick

M’s jullov har börjat och jag kommer att blogga i någon dag till innan jag tar ledigt. I kväll ska vi se på bio med vänner och i morgon väntar ett besök på underbara Malmö Opera för att se Skönheten och Odjuret så det blir en lyxig helg med mycket kompishäng.

Veckans ledarskapstanke

Den här veckan har jag både fått följa och avrunda några av de chefsklienter som jag har i deras vardag och det har varit så givande. Ser verkligen fram emot att få jobba vidare under nästa år och se vad för spännande utmaningar vi kommer att ställas inför då!

Hur har din vecka varit? Hur har du haft det?