Hejsan! Ber om ursäkt om det dåliga skämtet i rubriken, kunde inte låta bli. Älskar ordning och reda men livet som entreprenör innebär för min del kvartalslön till skillnad från det gamla talesättet. Hur mår du idag? Med mig är det bra. Jag åkte på ett så sjujäkla hårt bakslag igår att jag låg dubbelvikt i soffan och grät av värk i hela kroppen. Att leka virtuell superagent på fredagen plus lång promenad och lövkrattning på lördagen blev alldeles för mycket rörelse.

Som tur var mår jag mycket bättre redan idag. Kunde till och med städa undan här hemma på förmiddagen vilket behövdes både för husets (hej vita trägolv plus skogig tomt) men mest mitt psykes skull. Föredrar att ha ordning och reda omkring mig när jag ska jobba och plugga.

Morning light
Saknar med andra ord redan löven på träden även om alla inte har hunnit falla än, hehe.

Måndag

Idag ska jag skriva bloggartiklar, plugga och försöka att låta bli att tänka på de företagsstrategiska frågorna som jag egentligen vill jobba med. Kommer hänga på hemmakontoret och eftersom solen lyser ute blir det allra minst lite häng ute på lunchen.

Tisdag

Kommer tillbringa hela dagen i Lund. Ska fixa min bokföring och fika med Nina som driver podden Framgångsresan (lyssna på den!) på förmiddagen. Sedan ska jag ha ett introduktionsmöte med en spännande person som jag hoppas kan bli min mentor under det kommande året.

Onsdag

Kommer att jobba för Innovationscenter men på distans, förmodligen både hemifrån och från Malmö.

Torsdag

Jobbar hemifrån på förmiddagen, äter lunch i Malmö och jobbar från Lund på eftermiddagen. Flängigt, ja. Men jag gillar ju att byta arbetsmiljö under dagen. Sitter nästan aldrig på samma plats en hel dag ens på hemmakontoret!

Fredag

Är helt obokad vilket förstås innebär att jag ska sitta klistrad vid mina skolböcker.

Flowers
Fick en galet pampig bukett av våra vänner i fredags. Älskar hortensior och blir glad bara av att titta på denna vackra blomma alltså.

Bloggveckan kommer vara varierad i vanlig ordning. Har en artikel på G om en forskningsstudie som är riktigt spännande, dessutom blir det en krönika och kanske, kanske (om jag hinner) också ett nyhetssvep. Som jag berättade om för några veckor sedan och också berörde i höstlistan är det många stora projekt som rullar parallellt så bli inte överraskade om bloggen står tom en dag eller två jämfört med hur det brukar vara.

Hur ser din vecka ut? Är det höstlov och ledigt som gäller eller som här fullt upp?