Hej! Hur är det? Hur mår du och hur har du det? Med mig är det äntligen bra efter 1,5 dygns av migrändimma. Känner mig som pånyttfödd och det är så underbart att ha en fungerande smärtfri skalle. Men ja, det var anledningen till att jag inte kunde blogga igår och att detta får bli en söndagslista istället.

Selfie
Det är tuffa tider nu men jag känner mig ändå glad och hyfsat balanserad. Nu börjar dessutom en plan för sommaren ta form vilket känns både utmanande, skönt och spännande.

Tillbakablick

Den här veckan har verkligen varit en blandning av olika känslor. Superkul att podden äntligen är live, trist att åka på en så rejält migränanfall, skönt att få saker gjorda och lättnad över feedbacken från min handledare.

Veckans bästa

Podden såklart! Wow, wow, wow så pirrigt det var att släppa den och vilken fantastisk respons som vi har fått. Så jag ser verkligen fram emot att få fortsätta jobba och utveckla den vidare. Andra ljuspunkter har varit att få blogga igen, att få känna en ny nivå av avspänning i kroppen och att inte bara lyssna på min magkänsla utan också agera efter den.

Spring
Några promenader har det blivit med och världen är så vacker nu när våren äntligen är här.

Veckans sämsta

Förutom de uppenbara ting som händer i vår omvärld så är får migränen ta den platsen. Det är trist att jag, när jag gör framsteg, får bakslag som dessa. Samtidigt så tänker jag att det är bättre att jag gör detta nu, pö om pö, än att jag biter ihop, kör på och kraschar när skolan är över.

Veckans utmaning

Det har varit och kommer fortsätta att vara att jobba på som jag gör nu. Men jag tycker att det känns bra och hoppfullt att jag kommer att klara upploppet nu.

Sleepy
Och ja, den här lillan är så nöjd att jag jobbar hemifrån dessa veckor.

Framåtblick

Den här dagen har mest handlat om att samla ihop och städa upp från de senaste dagarnas sjukstuga. Och under eftermiddagen och kvällen blir det att jobba, plugga och slappa. Vila upp sig inför veckan som kommer.

Veckans ledarskapstanke

Det har släpps lite olika studier den senaste tiden hur vi reagerar på att jobba hemifrån och jag tycker det är intressant hur blandade resultaten tycks vara. Vissa verkar peka på att vi mår bättre av att jobba hemifrån, att vi blir mer effektiva medan andra tala för att vi mår sämre. Dock har jag inte hunnit kika närmare på dem så får återkomma i frågan.

Hur upplever du att det är att jobba hemifrån? Märker du några för- eller nackdelar?