Hej! Hur mås det? Med mig är det toppen. Vi sitter i bilen på väg till en speldag med vänner och livet känns allmänt fint. Svärfar kom på besök i går, vi firade en rolig nyhet och det är helg. Kan knappast bli bättre då!

När livet känns allmänt fint
Veckan blir helt klart lite kortare om man inleder den med en resdag!

Tillbakablick

Alltså, den här veckan har känts så kort. Förmodligen på grund av att jag åkte hem från Stockholm i måndags och att det har varit fullt upp sedan dess. Rivstartade veckan med möten, intervju till en tidning och sedan har det varit kunduppdrag och coachning, roliga möten, trevliga människor och mycket skrivande.

Veckans bästa

Allt? Att få hänga i storstan, komma hem till M och huset, alla fantastiska möten och jobbuppdrag. Men också känslan av att min hjärna håller på att växa igen och att förra helgens konferens har satt igång en massa spännande processer hos mig.

Linas och binas
I tisdags var vi bland annat ute i Sillaröd på en biodling som heter Linas och binas, så vacker plats alltså.

Veckans sämsta

Det skulle vara att jag fortfarande känner mig lite obalanserad i kroppen. Men sover och äter mycket och ordentligt och vilar så hoppas att jag kan komma helt på bana igen till nästa vecka.

Veckans utmaning

Att sluta jobba. Kombinationen av att det är mycket att göra och att det är roligt är klurig ibland. I torsdags fick jag dock en åthutning av min fackliga representant och det tog jag förstås på allvar.

Spel
Några av de spel som kommer att kunna avhandlas idag, hehe.

Framåtblick

Nu väntar spelhäng med ett gäng vänner och sedan ska jag tillbringa kvällen i sängen med ett nytt roligt tv-spel, chips och min katt. Får ju passa på att mysa in sig rejält om en är gräsänka. I morgon blir det lugnt och stilla.

Veckans ledarskapstanke

Jag har gjort några spännande intervjuer till bloggen i veckan med och ser så fram emot att få skriva dem eftersom de har väckt många intressanta tankar. Dock förtjänar de sina egna blogginlägg så vi kan väl nöja oss med att konstatera att vuxna människor i ledande positioner som har mage att håna barn och ungdomar för att de gör något de tror på inte har i ledande positioner att göra? Blir så irriterad på sådant. Man behöver inte hålla med om vad de säger eller tycka samma sak men att mobba dem övergår mitt förstånd pga så ruttet beteende.

Hur har din vecka varit och har du några planer inför helgen?