Måndagsmorgon med migränkänning

Hejsan, hur är läget? Här är det faktiskt rätt grinigt och gnälligt idag. Så om du behöver en energiboost deluxe är det kanske dags att sluta läsa, hehe. Vaknade upp med en lätt migränkänning i morse, är allmänt kinkig och grinig och har lite brådis iväg nu som pricken över i:t (ogillas skarpt). Ah well, helgen har varit bra iaf. Behövde verkligen checka ut helt igår eftersom jag var så trött efter förra veckans slutspurt, hoppas ni kan ha överseende med det och mig överlag idag.

Lussekatt

Bakade lussekatter igår för andra gången i mitt liv. Blev helt okej ändå även om de blev oanat stora, mvh har typ aldrig använt jäst.

Måndag

Förhoppningsvis vänder frökens humör under dagen så hon kan få skrivet mängder med text. Har fått sms om att en artikel som jag blivit intervjuad till i Metro har kommit ut idag så om du vill läsa om att sprida julglädje på jobbet ska du haffa en tidning. Hehe, kanske ska läsa den själv och använda mina egna råd på mig själv som den enda kollegan i Löfvenhamn UnLtd?

Tisdag

Har ett event om jämställdhet inbokat hela eftermiddagen. Just nu stressar det mig järnet eftersom jag inte vet hur mycket text jag kommer att producera idag men det löser sig nog!

Onsdag

Lunchmöte med en kollega och sedan ska jag träffa min mentor, ser jag fram emot!

Torsdag

Ingenting bokat. Så skönt!

Fredag

Ingenting bokat då heller, så det kommer förhoppningsvis bli två fullmatade skrivdagar.

Cat

Ska göra som Tulo och anta en mental superhjältepose idag, det kan behövas!

Här på bloggen kommer jag tveklöst att publicera inlägget från medlemsträffen. Sedan kommer det komma lite annat smått och gott med. Men nu måste jag dock rusa.

Hur mår du idag? Jag hoppas verkligen att er morgon har varit bättre än min!

Föregående

Sovmorgon deluxe

Nästa

Olika ledarskapsläxor från Star Wars

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Men hallå!! Vände humöret med Metro eller 😉 ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se