Hej och hå, det kändes som om jag blinkade till och sedan var vecka sex över. Fattar inte hur det går till men det känns som att min veckor bara består av måndagar och lördagar, haha. Kan du känna igen dig i det eller är det bara jag?

Föreläsning
Trendspanaren Göran Adlén föreläste på Mingelmässan och det var en otroligt bra dragning! Mina tankar om hur en framtida lågkonjunktur skulle kunna påverka mitt företagande gick från tveksamma till hoppfulla och bara det kändes ju fantastiskt.

Tillbakablick

Som vanligt i den här ledarskapsbloggarens vardag har det hänt ett gäng olika saker. I måndags fick jag ju styra om nästan hela dagen och jobba hemifrån innan det bar av till Mingelmässan. Sedan har det pluggats, jobbats, vi har haft teammöte med moderatorsgänget för Bossbrudar, Bossbrudsträffen i onsdags, möten etcetera. Jag har också behövt vila rätt mycket, både på grund av armarna men också för att jag har känt mig allmänt trött och hängig här torsdag och fredag. Misstänker att det är en förkylning som ligger på lur men hoppas inte att så är fallet.

Veckans bästa

Bossbrudsträffen! All fin feedback som jag fick under och efter träffen. Så roligt när man styr upp något med ambitionen att det ska ge något till deltagarna och de upplever prick det. Vårt moderatorsmöte! Är så skönt att få ha tre kloka huvuden och varma hjärtan till som bidrar här bakom kulisserna så att allt fungerar så bra som möjligt. Sedan var det såklart roligt att få gå på Mingelmässan och träffa nya och gamla bekantskaper. Sedan var det också himla fint att göra bokföringen för det sista kvartalet för 2019 och se att min omsättning har ökat med dryga 34 procent jämfört med 2018. Ett steg i taget klivs det framåt!

Veckorna rusar verkligen förbi, känns som att livet just nu mest består av måndagar och lördagar. Bild från veckans Bossbrudsträff!
Är fortfarande så glad efter Bossbrudsträffen. Tog själv en enda bild och det var på skylten för lokalen, i övrigt fotade jag inte ett skvatt. Förlåt for being a bad blogger och tack till Leslie som lyckades fånga mig på bild och levererade stjärnklass i sin intervju!

Veckans sämsta

Hur länge är det okej att jag har mina armar och händer som stående på punkt här tro, haha? Den här veckan har jag utmanat mig med att skriva mer och det märks även om det har gått bra. Ser så fram emot nästa veckas besök hos sjukgymnasten.

Veckans utmaning

Stressen över plugget och allt annat jag inte hinner med. Blä, hatar verkligen att känna mig stressad. Nu känns det som tur var lite bättre igen när jag har mer koll igen.

I slutet på veckan har jag jobbat hemifrån till min lilla katts stora förtjusning. Eller ja, i alla fall tills jag har börjat jobba. Då blir hon sur på mig eftersom hon helst vill att vi ska ligga och mysa hela dagarna.

Framåtblick

Den här helgen kommer mest att ägnas åt skolarbete och vila. Grymt oglammigt och tråkigt men jag försöker påminna mig om att de här närmsta månaderna är en pytteliten del av resten av mitt liv. Fortsätt jobba hållbart och få det här överstökat är vad som gäller! Har utvecklat dem tankarna mer i ett blogginlägg som kommer upp i morgon med mina tankar inför 2020.

Veckans ledarskapstanke

Alltså, Leslie som jag intervjuade på Bossbrudsträffen sa många bra saker, men en av dem som jag har funderat än mer på är det här med att vara transparent som ledare och kunna visa känslor, hur vi mår och vad vi vet. Det blir ju så mycket lättare det blir att jobba ihop när vi gör det! Jag tänker ofta på det när jag kollar på serier eller filmer, de flesta problem som uppstår där gör ju det när vi inte pratar med varandra. När en person får veta en sak men inte säger det vidare etcetera. Talk people, talk! Det går att vara både transparent och professionell samtidigt på jobbet och det ena behöver inte alltid utesluta det andra. Eller vad tänker du?

Och hur har din vecka varit? Har du haft det bra?