Hello! Hur står det till? Jag är trött men glad. Tog sovmorgon idag eftersom jag var helt kaputt efter gårdagens storstädning. Ni vet, en sån städning då man putsar fönster, planterar om alla krukväxter och skurar nästan varje kvadratcentimeter av lägenheten. Så den utmattade kroppen behövde verkligen sova ut idag och det var ruggigt nice att vakna upp i en riktigt ren lya. Oavsett utgångsläge så mår jag fasiken alltid bättre när jag har det rent och i ordning omkring mig. Så nu sitter här och funderar på hur bra det inte vore om det vore måndag hela veckan. Känns som att detta kan bli en fin dag!

Det är måndag hela veckan

Igår åkte jag en premiärtur med min alldeles egna, fantastiska busschaufför också. Var sjukt kul att få se min sambo in action på jobbet.

Måndag hela veckan

Den här veckan känns ändå rätt så välbalanserad måste jag säga, blir en lagom mix mellan skrivtid och möten som det ser ut nu.

Måndag

Måndagen mjukstartas med podinspelning och sedan blir det att skriva en artikel innan jag har ett möte på eftermiddagen.

Tisdag

Förutom ett telefonmöte blir det kontorsjobb hela dagen. Ser fram emot båda delarna väldigt mycket.

Onsdag

Det är än så länge ekande tomt på onsdagen men tja, känner jag mig själv rätt så kommer det antingen inte att bli så eller så kommer det vara välbehövligt.

Torsdag

Förmiddagen är vigd åt skrivande och sedan väntar ett möte med en av de kunder som jag hjälper med deras nyhetsbrev.

Fredag

På fredagen ska jag få käka lunch med Emma som jag intervjuade till artikeln om hur du vässar ditt nätverkande – det ser jag fram emot. Får se vad resten av dagen innebär men det blir nog relativt lugnt eftersom det vankas bröllop på lördagen.

Thumbs up!

Slut på klämkäckt meddelande. Ha en kick ass start på veckan hörrni!

På bloggen blir som vanligt en blandad kompott. Ni kommer dels få träffa en ledare som jag är riktigt, riktigt glad över att ha fått lära känna. Hon är en fantastisk inspirationskälla som både entreprenör och chef. Det blir dessutom lite snack om ångesten som kan uppstå när semestern är slut och lite annat smått och gott.

Hur ser dina planer ut för veckan? Är det skrivbordsstol eller solstol som gäller?