Hallå! Hur mås det? Med mig är det bra tack. Har inte blivit mycket jobb gjort idag eftersom livet har förtur numera (till skillnad från förr när jag alltid resonerade tvärtom). Men nu sitter jag här hemma vid matsalsbordet och lyssnar på M som knackar tangentbord på andra sidan bordet, luftvärmepumpen som surrar och känner kattens sura blickar bränna från köksmattan eftersom jag har maken till fräckhet att sitta upp och jobba.
När vi borde ligga i sängen och mysa i stället. Usch, hemsk matte man är va?

Porträtt
Även om kniven närmar sig strupen så med uppsatsen så känner jag mig inte stressad utan tvärtom lugn, målmedveten och fokuserad. Glad att jag känner mig mentalt stark nog att fixa detta utan att dräpa mig på köpet.

Den här veckan kommer att bli spektakulär om än på lite fel vis. Jag har inte ens två dygn på mig att fixa uppsatsen och ja, nu gäller det. Migränen åt upp två dagars jobb och så försvann nästan två dagar till för att livet kom emellan men det löser sig! Det får ju bara göra det. Precis som att katten precis pregade sig ner i mitt knä även om det inte riktigt fanns plats att ligga bekvämt.

Däremot kommer jag att vara så fräck att jag går in i pluggbubblan nu och förhoppningsvis hörs vi på onsdag när jag är ute igen. Inte precis vad jag hade önskat och definitivt inte vad jag hade planerat men blir man sjuk så är det inte mycket att be för. Som tur var känns det som om jag har koll på ändringarna som behöver göras och sedan får vi se om det räcker eller inte. Håll gärna en tumme för mig så hörs vi SNART, SNART, SNART igen! Och berätta gärna under tiden, hur mår du och hur har du det? Kan tillägga att katten nu har tröttnat på att ligga i knät och istället klättrade upp i tornet och ställde sig och pep efter mig. Gick upp och nu ligger vi båda nerbäddade under en filt medan jag skriver. Tveklöst bekvämare, den saken är säker i alla fall, haha!