Ledarskapsblogg i Stockholm och på Social Media Party

God morgon allesammans! Hur mår du och hur har helgen varit? Med mig är det toppenfint. Är ledig från det vanliga jobbet idag för att få gjort lite mer bloggjobb gjort och sedan ta tåget söderut igen. Långhelg for the win! Har haft en pangmegabra:ig med skinande guldkanter.

Petra Tungården och Linn Olsson på Social Media Party

Petra Tungården och Linn Olsson bjöd på många skratt i sin live-podd “I nöd och lust”.

Dels har det blivit en hel del  bloggjobb gjort. Kanske inte så mycket skrivande som jag hade tänkt mig eller önskat – men jag har haft möjligheten att i lugn och ro tänka på framtiden för Bossbloggen och har med mig många nya idéer om framtida artiklar och affärsmöjligheter med mig hem. I lördags var det Social Media Party och det var som vanligt superkul att få träffa kollegor och vänner.

Josefin&Vanja på Social Media Party

Peppigaste duon Jossan och Vanja pratade om hur du kan följa dina drömmar och vad som krävs för att nå dem.

Social Media Party

Just “social” är det ord som präglat denna helg mest. Har fått kompishänga mycket med både nya och gamla fina vänskaper och tycker verkligen att få sitta i lugn och ro och bara snacka med folk man tycker om är bland det bästa som finns. Prata om hur läget är på riktigt, vad som händer i livet, snacka karriär, drömmar, relationer, bloggande och allmänt strunt. Som vanligt har jag inte hunnit med att träffa ens en tredjedel av alla som jag skulle vilja umgås med men det är svårt när dygnet bara har tjugofyra timmar och dagarna är få.

Social Media Party

Är så glad över att ha fått lära känna dessa balla bloggbrudar: Vanja Wikström, Linda Hörnfeldt, Paulina Gunnardo och Josefin Dahlberg och Social Media Party avrundades fint med lek i Vasaparken och bubblande middag.

Söndagen bestod bara av brunch, sova middag, äta middag, bloggjobba lite och sen sova igen. Behövligt efter alla roliga möten och nu är jag relativt i fas igen inför veckans äventyr.

Vad händer i veckan? Här på bloggen kommer vi bland annat prata om en typ av ledare som finns i alla organisationer men som inte alla känner till: de informella ledarna. Vilka de är och hur du identifierar dem kommer att publiceras redan i morgon. Har du några planer?

Ha en bra start på veckan!

Föregående

Bossbloggen i september

Nästa

Informella ledare – vilka är de?

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Shit pommes alltså. Nu har jag faktiskt hitta en blogg jag kommer läsa.
  Detta är ju något jag vill göra efter jag pluggat! Dags att lusläsa från början 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Du är varmt välkommen hit Anneli! Säg bara till om det är något ämne eller någon fråga du vill att jag ska skriva mer om 😀 Får jag fråga vad det är du pluggar för något?

 2. Profilbild

  Så kul att stöta på dig i lördags 😀

  • Clara Löfvenhamn

   Hej Amanda, tackdetsamma! Alltid roligt att möta nya bekantskaper. Vilken snygg sammanställning du gjort av SMP-dagen i din blogg: grymma bilder 😀

 3. Profilbild

  Å så roligt det var att träffa dig igen! Tur att vi kunde ses både torsdag och lördag 🙂
  Ska ta och läsa din ledarskapsartikel nu, låter intressant!

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se