Hug me or I shall destroy you

Tjingeling! Hur är det med dig? Insåg precis att den här rubriken kanske låter lite dramatisk. Men det är på grund av den här fantastiska tröjan som jag fick för ett par år sedan. Klassiska BisFit’s i all ära – det är superdupersnyggt. Men jag tycker att det är roligt att bryta av det tjusiga med lite hårdare influenser ibland. Några tacksamma saker att göra det med är t-shirts med härliga citat, armydetaljer eller nitar. I denna BisFit blir det i alla fall två punkter av tre. Är faktiskt t-shirten med Leonore och hug me or I shall destroy you! som gäller idag med. Känns som en bra uppmaning till veckan som kommer. Även om jag är peppad och glad idag får den gärna vara snäll och ge mig en kram.

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Hug me or I shall destroy you!

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

När vi skulle fota de här bilderna lyckades vi verkligen hitta de sista strålarna av dagen solljus. Det räcker för att göra två fotonördar glada när de är ute i nära femton minus för att plåta. Foto: Zeynep Seitomer

Nya steg i den nya vardagen

Annars så fortsätter jag att försöka leta mig fram bland nya rutiner och det här nya arbetslivet. Det största utmaningen just nu är att inte boka in för mycket möten eller att vara för optimistiskt över vad jag ska hinna med om dagarna. Jag kan ha misslyckats med båda dessa delar den här veckan redan på förhand (pga synnerligen optimistiskt schema) men tänkte ge det en ärlig chans och se hur jag mår allt eftersom. Ett steg i taget. Här på bloggen tänkte jag att vi bland annat ska snacka lite om försäljning och om hur en kan hitta sin passion.

Vad ska du hitta på i veckan?

Föregående

En helt ovanlig lördag

Nästa

Maria Björkman: ledaren som hellre går bakom än framför

12 Kommentarer

 1. Profilbild

  Heja dig som fortsätter utforska balansen i arbetslivet. Det kommer bli perfa till slut 🙂 Och din kjol alltså, ge mig!!

  • Clara Löfvenhamn

   Tack! Jag hoppas verkligen det med 🙂 Åh jaaa, den är så klockren. Hittade den på någon superrea och var tvungen att köpa två – en svart och en grå. Gäller att passa på när tillfälle erbjuds 😀

 2. Profilbild

  Jag gillar också att bryta av det strikta! Fast med roliga färger eller nördiga tryck istället för hårt (jag är inte så himla tuff…)

  Den här veckan har jag exakt noll saker inbokat, pga sjukskrivning och allmänt hjärnmos. Känslan inför det är ganska deppig faktiskt, men jag vet att det måste vara så nu. Vi hade födelsedagskalas för tvååringen här i lördags och sen fick jag lov att ligga i sängen i ett dygn för att återhämta mig, så jag ska nog inte ge mig ut på några äventyr.

  Längtar rätt så himla jättemycket tills bebisen kommit (bara 50 dagar kvar nu…) så att vi kan få lite styrsel på livet och jag kan börja kanske gå en promenad i minuter utan att avlida.

  • Clara Löfvenhamn

   Men roliga färger eller nördiga ryck är ju också klockrent. En annan är ju allt annat än färgglad så det bästa är väl att ta det som passar en bäst.

   Må vara att barnkalas kan vara superansträngande men det känns verkligen rätt att du är sjukskriven om det tar så hårt på dig. Bra att du tar hand om dig och bebis även om jag förstår att det inte är roligt att begränsas av sitt mående i vardagen. Hoppas innerligt att den här sista tiden susar i väg för dig och att du får bli piggare och starkare snart, snart, snart!

 3. Profilbild

  Mia

  Den här veckan ska jag plugga undan en massa saker innan jag spenderar hela helgen med jobb. Inte alls optimalt men jag har en lång semester att se fram emot så jag vet att jag får min vila 🙂

 4. Profilbild

  Åh vilken tjusig kjol! Me like! Jag känner igen det där förresten. Jag försöker också vara snäll mot mig själv. Särskilt denna veckan för jag har så mycket att göra. I stället sitter jag här och kommenterar din blogg, haha! Oh well, better get back to it 😉

  Ha en fin dag fina du!

  • Clara Löfvenhamn

   Hehehe, brukar behöva tvinga mig att stänga av internet när det är sådär att man har en massa, massa måsten. I gengäld är jag sjukt glad att du hänger här – hoppas det utgör en fin paus 😀 Heja dig och bra att du kommer ihåg pauserna <3

 5. Profilbild

  Det där att försöka leta sig fram bland nya rutiner och nya arbetslivet, vill också vara där… men stannar en stund till här. Kram

 6. Profilbild

  Ja du Clara. Denna veckan går i rasande fart. Just nu planerar jag in samtalspersoner till min podcast och det är väldigt stimulerande.
  Sedan så skriver jag på inlägg som ska publiceras i vår Alingsås Tidningen under nästa vecka. Väntar på besked från Skatteverket……;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se