God morgon allesammans, hur är läget? Jag hoppas du mår bra. Med mig är det fint. Har njutit hela helgen av mitt home sweet home och igår kväll var det så himla fint att få ha över två tredjedelar av våra föräldrar på middag och sedan krypa tidigt i säng. Så nu är jag redo att dra igång jobbveckan!

Done!

Bilden är från när jag hoppade fallskärm för några veckor sedan men den här känslan av att vara grundad och på alldeles rätt plats bär jag med mig idag. Väldigt, väldigt skönt!

Veckans planer

Måndag

Utöver ett lunchmöte är planen att dubbelkolla så att jag inte har några lösa trådar som jag inte känner till. Köra en avstämning för alla projekt och jobba i fatt det som jag behöver fixa med. Känns bra!

Tisdag

Hela dagen är fri för att jobba, jobba, jobba och sedan avrundar jag den med en intervju till Möt en boss och att besöka ett nätverk som heter JCI på kvällen.

Onsdag

Inleds med frukostträff med nätverket Affärskvinnor i Fokus. Efter det har jag en session med varumärkesstrategi med en kund och resten av dagen ska det skrivas.

Torsdag

Skrivdag förutom två timmar då jag har en annan kund gällande varumärkesstrategi. Den här gånger gäller det dock nyhetsbrev och inte en blogg så det ska också bli superkul.

Fredag

Är faktisk tom som det ser ut just nu. Väldigt skönt även om det antagligen lär dyka upp någonting allt eftersom.

Borta bra men hemma bäst och ni njuter jag till max av mitt home sweet home

Åh så är jag fett sugen på allt som har med citrusfrukter att göra. Denna blodapelsindricka från Haymarket hade inte suttit fel, kanske ska testa att göra egen lemonad någon gång. Är det svårt tro?

Och med det konstaterat är det dags för mig att göra mig i ordning och dra till kontoret. Som jag längtar efter det, har knappt varit där på två veckor. Men vi hörs snart igen fina ni!

Under tiden kan ni väl berätta om er vecka? Kommer det hända något kul?