Hej måndag och hej på er! Hur mår du idag? Med mig är det aningens trött och slitet men helt okej i övrigt. Förutom att jag fixade med ett gäng hushålleliga plikter igår låg jag i soffan större delen av dagen och halvsov till Agent Carter. Det var så behövligt och ja, jag kommer fortsätta att ta det lite lugnt faktiskt. Märker så väl att jag inte är färdigvilad.

Hello

När man som post-utmattad ska åka iväg och bara inte orkar tvätta håret eller fixa till sig – då är lösningen att gömma ta på sig något som ser genomtänkt och snyggt ut, ha håret i en sjal och smacka på solglasögon och rött läppstift. Då känner en sig genast lite piffigare fastän ansträngningen att göra sig blir avsevärt mindre.

Måndag

Idag ska jag åka till Malmö en sväng för att fixa naglarna och äta lunch med min affärsjurist. Sedan blir eftermiddagen lugn eftersom vi har styrelsemöte ikväll. Och förresten! Får du möjlighet, glöm inte hämta upp ett ex av tidningen Metro. Jag ger några tips om nätverkande där idag.

Tisdag

Ska ägnas åt skrivande. Har ett par deadlines de kommande veckorna så det kommer jag att jobba med då.

Onsdag

Får i stället en administrativ insats. I alla fall på förmiddagen – efter lunch kommer det nog bli än mer skrivande.

Torsdag

Kommer jag att hänga i Malmö hela dagen. Dels för att gå på en lunch om stress, nätverksmöten men också för att bli intervjuad av det fantastiskt viktiga webmagasinet Utmattningen.se.

Fredag

Förutom sjukgymnastik på förmiddagen så är planen att det ska bli en lugn och stilla dag.

Summer nights

Sedan tillbringade vi en kvällen under detta fina och bara pratade järnet om högt och lågt med älskade vänner. Så himla fint!

Här på bloggen kommer det som vanligt bli en salig blandning. Dels kommer den första artikeln som jag skrev under Ledarskapsdagarna att komma ut och den handlar om före, under och efter svåra samtal. Sedan är det också dags för månadens bok också.

Berätta! Hur ser dina planer ut för veckan?