Framme i Åre!

God morgon peeps! Hur är det? En annan är stel och trött och fortfarande i Stockholmsvarv. Men! Jag är framme i Åre. En av mina önskningar inför det här året är fler äventyr och ja, detta känns verkligen som ett äventyr. Det är första gången i vuxen ålder som jag besöker fjällvärlden och nu ska jag få spendera hela fem dagar här. Magiskt. Här hoppas jag att kunna landa och hitta lite lugn igen. Är så sliten efter de senaste månadernas jobb och behöver några dagars vila.

Roadtrip

No words needed.

Tillbakablick

Veckan har varit intensiv med många roliga möten, prick som vanligt när jag är i stan också. Men det har gått otroligt bra och jag har fått några verkligt viktiga insikter om mitt kommande år. Viktiga och tunga. Delar givetvis med mig av dem till er när jag kan, är bara för inne i processen fortfarande och behöver landa mer i dem först bara.

Veckans bästa

Att vara här men också få åka upp hit med Nathalie (Att leva sin dröm) igår och prata om högt som lågt. Och den lilla tunnbrödsbageriet som vi upptäckte på vägen upp till Åre igår. På fredagar och lördagar när det är löning serverar dem pizza och det var verkligen en helt fantastisk miljö med ruggigt goda pizzor. Men också alla fina samtal och möten som jag haft i veckan, lär mig så himla mycket av att höra hur andra arbetar och hur deras bransch fungerar.

Window

Har givetvis hunnit fönsterfilosofera i veckan med. Mitt liv funkar inte om jag inte får göra det ofta nog, haha.

Veckans sämsta

Migränen som slog mig i skallen efter lunchen i onsdags så jag fick ställa in eftermiddagens möten och kvällens bloggevent. Det var så himla tråkigt att missa!

Veckans utmaning

Har sovit som en kratta hela veckan. Vaknar mycket, drömmer mardrömmar och har mig. Hoppas att ett par nätter på samma ställe nu kan hjälpa till så att jag börjar sova lite bättre.

Handels

Förutom alla möten så blev det en snabbvisit hos Paula på Handels med. Pampigt ställe!

Framåtblick

Alltså. Den enda ambitionen som jag har nu dessa dagar är, förutom att ha trevligt, är att försöka hitta tillbaka till lugnet och slappna av. Känns redan som att jag är på god väg med det. Spänningar i kroppen som jag inte har känt av innan poppar upp, är gråtmild och bara så himla tacksam över att få vara just här just nu. Med trygga, kloka vänner i en storslagen miljö. Det blir bra detta.

Veckans ledarskapstanke

På ett av mina möten i veckan så pratade vi lite om ledarskapstrender för den kommande tiden. Är detta något som ni hade velat att jag skrev lite mer om i ett inlägg? Känner att det inte riktigt får plats på bara några enstaka rader.

Summa summarum så är det mycket som kokar i detta lilla huvud just nu. Hur har du det? Hur har din vecka varit?

Föregående

Mardrömslistan

Nästa

Så startar du en blogg och får den att växa #likeaboss

8 Kommentarer

 1. Profilbild

  Ååh snart ses vi! Ser ut som vi fått samma utsikt som jag hade förra året (en perfekt sådan)

  • Clara Löfvenhamn

   Den bilden var fotad i farten från Sundsvall men utsikten från vårt rum är superfin med! Vi har till och med en liten terrass med ännu en snödriva som jag råkade klampa ner mig i 😄

 2. Profilbild

  Wow, vilken härlig vecka med både Åre och häng med Paula!

  Min vecka har gått på halvfart vilket har varit välbehövligt och skönt men nu börjar det rycka i kroppen av rastlöshet. Som tur är kickar snart nya projekt igång och då lär det inte gå på halvfart längre, längtar! 🙂 Ha det så fint i Åre! <3

  • Clara Löfvenhamn

   Jaaa, kan verkligen inte klaga på något här 😃👌 Åh, de där nya projekten vill jag höra mer om sedan. Vi får försöka styra upp en träff när jag kommer hem i februari igen!

 3. Profilbild

  Åh, ha en bra tid i Åre! Och JA jag vill läsa om trender. Min vecka har varit väldigt bra men är helt slut så tar en kväll i soffan nu istället för att träffa vänner 🙂 De får jag träffa imorgon eller något!

 4. Profilbild

  Vill verkligen läsa om ledarskapstrender, det vore intressant! Magisk bild från Åre, hoppas du har det trevligt där och finner lugnet.
  http://johannaseijsing.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se