God morgon, god morgon! Hur står det till? Det är första måndagen i december och med mig är det faktiskt sådär idag. Nu kommer stressreaktionerna på de senaste veckornas konstanta problemlösningsmode och jag åkte på en sjujäklarns migränanfall i lördags som golvade mig alldeles. Därav att här fick stå tyst i helgen, jag passade på att vila, vila, vila.

Redan igår släppte som tur var migränen men jag känner inte alls på bana detta till trots. Så bra då att jag fortsätter med mitt förhållandevis obokade schema där jag har mycket luft till att få saker gjorda i ett tempo som passar dagsformen. Tack för det Clara! Ska också passa på att göra en treat varje dag för mig själv bara för att känna att jag rår om mig själv lite extra.

Första mådagen i december känns... Ja, sådär trots att mycket är på topp.
Känner mig småförkyld, avig, kantig och skör på samma gång idag. Tur att det med kommer att gå över förr eller senare!

Måndag

Idag så ska jag jobba hemifrån på förmiddagen. Ligger i skrivande stund i soffan under en filt med katten och det är ås mysigt. Sedan åker jag in till Lund för att planera en kommande utbildningsdag tillsammans med Alex.

Dagens treat: Tänker äta dumplings till lunch.

Tisdag

Liknande upplägg i morgon fast då har jag mentorsmöten hela eftermiddagen. Både där jag är mentorsadept och mentor så det kommer att bli roligt. Ser så fram emot att få stöta och blöta alla företagsfrågeställningar som jag har just med min mentor, hehe.

Dagens treat: Skulle egentligen ha gått på julbord men vet ni vad? Jag glömde anmäla mig. Så himla klantigt men det visade sig bli bra ändå eftersom pappa bjöd in på middag i stället. Så det blir visst en guldkant på dagen ändå.

Onsdag

Onsdagen innebär jobb för kund, ett gäng telefonmöten och en lunch med Lisa. Kommer nog att jobba från Malmö större delen av dagen tror jag.

Dagens treat: Lätt lunchen med Lisa! Hon är så cool och har en kraft som inte riktigt är av denna värld och jag ser så fram emot att få umgås.

Torsdag

Helt. Obokad. Dag. Har förstås jobb att göra ändå men tänker tillbringa dagen här hemma och vila prick om och när jag känner att jag behöver det.

Dagens treat: Funderar på att kanske bara jobba förmiddag och bege mig ut i skogen efter lunch? Bara ta med en termos och sticka iväg någonstans? Ja, så får det bli!

Fredag

Blir samma upplägg här som tidigare i veckan. Lugn förmiddag och sedan väntar en nätverksfika på eftermiddagen och en AW med ett annat nätverk.

Dagens treat: Ser väldigt mycket fram emot båda de sociala aktiviteterna så de får båda räknas som en treat.

Vintergalan
Och det var så roligt att få gå med ett par av de fantastiska brudar jag har i min omgivning på Vintergalan. Riktigt bra arrangemang och en mycket fin kväll!

Utöver detta så hoppas jag att min lilla katt ska hålla sig frisk. I fredags när vi kom hem, jag efter att ha varit på Vintergalan som var awesome och M på bio, så upptäckte vi att lillan har ätit snöre. Sån ångest! Låg och tittade på henne hela natten och grät sedan (inte konstigt alltså att jag åkte på migrän dagen efter). När hon var liten lyckades hon nämligen sätta i sig ett halvmeter långt bomullssnöre, fick opereras och sedan dess är alla former av snören bannlysta här hemma. Vet med andra ord inte ens hur eller varifrån hon har hittat och satt i sig detta. Sedan i fredags kväll har hon dock mått som vanligt så förhoppningsvis var det en kort stump och allt är överstökat. Men ja, kommer fortsätta ha henne under uppsikt de kommande dagarna för säkerhets skull. Håll gärna tummarna

Haha, jag märker nu att det inte blev någon lördagslista i helgen. Det känns som om jag har hur mycket som helst att prata med er om. Skönt då att bloggen, om inget oförutsett händer, kommer att rulla på som vanligt. Är dock ännu inte säker på vad det kommer att bli som faktiskt publiceras så vi kör en cliffhanger på den.

Hur mår du och hur ser dina planer ut för den första veckan i december?